ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3.234.902 εκ. ΕΥΡΩ

Επιβεβαιωνόμαστε πλήρως όσων αφορά την υπόθεση των διαφημιστικών πινακίδων στη Γλυφάδα, δεδομένου ότι ο δήμος Γλυφάδας δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το 2011.

H Απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας στο γραπτό ερώτημα του επικεφαλής της παράταξης Στέλιου Δίβαρη, όσον αφορά το θέμα των Διαφημιστικών Πινακίδων είναι η εξής:

Ούτε ένα ευρώ δεν έχουν εισπράξει οι υπηρεσίες του Δήμου από τις εκατοντάδες διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στην Γλυφάδα από το 2011. Τα βεβαιωμένα χρωστούμενα από της εταιρίες είναι σε πρώτη άθροιση 3.234.902 Ευρώ και η άθροιση συνεχίζετε.

Η απάντηση αυτή μας άφησε άναυδους. Ας αναλογιστεί κανείς ότι το έργο φωτισμού τις πόλης, με λάμπες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, ήταν έργο που ο προϋπολογισμός του ήταν 300.000 και τα σχολειά επισκευάζονται λόγο έλλειψης χρημάτων, μοιάζει παράλογο να «χαρίζουμε» πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματίες και συμφέροντα.    
 
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ δεν έχουμε εισπράξει ενώ οι διαφημιστικές καμπάνιες και οι χρήση των πινακίδων συνεχίζονται και αυτήν την στιγμή που αποστέλλουμε αυτό το Δελτίο Τύπου. Η Δημότική αρχή από το 2011 δεν έχει ασκήσει καμία νομική διεκδίκηση στις εταιρίες, στους διαφημιζόμενους και καμία απόφαση να κατέβουν οι εν λόγο πινακίδες.

Εταιρίες φαντάσματα, διαπλεκόμενα συμφέροντα, και ένα καθεστώς δυσωδίας με  που θα αποτελέσει ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της πόλης μας.
Ευλόγα μας δημιουργούνται ερωτήματα για το πώς υπάρχει αυτό το καθεστώς αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και διαπλοκή.

Το νομικό τμήμα της παράταξης μας ετοιμάζει πρόταση διεκδίκησης των χρημάτων μιας και η απάντηση των υπηρεσιών ότι ως κύριο μέτρο έχει παρθεί «η άρνηση της Δημοτικής ενημερότητας» μας φαίνεται αστείο. 

Επίσης ετοιμάζουμε πρόταση κανονιστικού πλαισίου που θα διορθώσει αυτήν την στρεβλή κατάσταση με σκοπό να την καταθέσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Στέλιος Δίβαρης δήλωσε για το εν λόγο γεγονός.
«Οι πολίτες της Γλυφάδας περιμένουν από εμάς να καθαρίσουμε το τοπίο, να βρούμε τα στρεβλά και να τα κάνουμε ίσια , να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα της πόλης . Προεκλογικά το είπαμε , αλλά δεν πείσαμε, τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουμε όσα υποσχεθήκαμε, ώστε και ο πλέον κακόπιστος να καταλάβει ότι η ευθύνη του στην εκλογή αντιπροσώπων είναι μεγάλη και δεν πρέπει να είναι συναισθηματική και ονειρώδης

Για το εν λόγω ζήτημα ο κ Δίβαρης ζήτησε άμεσες ενέργειες από τον κ Δήμαρχο. Το θέμα το παρακολουθούμε στενά.   
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3.234.902 εκ. ΕΥΡΩ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">