ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΗΛΩΜΑ...

Το «όχι» στον προϋπολογισμό σημαίνει «όχι» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2015.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και υποστήριξε ότι «αν ο βίος της κυβέρνησης παραταθεί, είναι δεδομένο ότι έρχεται η πιο σκληρή πολιτική, έρχεται η ισοπέδωση» είπε και πρόσθεσε πως αυτός ο προϋπολογισμός είναι η θλιβερή εικόνα μιας κυβέρνησης που είναι παραδομένη.

Με αυτή την πολιτική δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση, υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και σχολίασε πως στη χώρα παίχτηκε το μεγαλύτερο κόλπο αναδιανομής του πλούτου.

«Οι εργαζόμενοι θα φέρουν την ανάπτυξη και όχι η αποχαλίνωση των εργοδοτών. Δεν θα γίνουμε ειδική οικονομική ζώνη» είπε.
Πρόσθεσε ότι το μνημόνιο όποιος το υπηρετήσει δεν μπορεί να φύγει εύκολα από αυτό και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το έφερε για να μείνει.
«Χρειάζεται ξήλωμα» είπε ο κ. Τσίπρας.

Για το θέμα της συναίνεσης διερωτήθηκε: «Τι ζητάτε από εμάς να αποδεχτούμε ότι κυβερνάτε μέσω email, ότι απαγορεύεται στις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων ή στο ότι κάνετε το λιοντάρι σε ένα 20χρονο απεργό πείνας. Τέτοια συναίνεση εμείς δεν δίνουμε. Είναι θέμα ηθικής στάσης».

Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι όλος της ο σχεδιασμός είναι πώς θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια πλειοψηφία που με βάση την πολιτική λογική δεν προκύπτει από πουθενά.

«Αυτή η Βουλή είναι απόνομιμοποιημένη και δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε.«Ξεκαθαρίζουμε ότι η χώρα είναι μπροστά σε ιστορικές επιλογές και δεν μπορούν να γίνουν ερήμην του ελληνικού λαού...Είμαστε αποφασισμένοι Εμείς δεν έχουμε δρόμο επιστροφής … και ότι και να κάνετε δεν θα επιβάλλετε ένα καθεστώς μεταδημοκρατίας» 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΣΙΠΡΑΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΗΛΩΜΑ... Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">