ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΣΤΕΓΩΝ

Οι δήμοι Γλυφάδας και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που ενδεχομένως να προκληθούν από την κακοκαιρία έχοντας ανοικτά τα ΚΑΠΗ. Κάπως έτσι αντιμετωπίζονται τα επακόλουθα των πολιτικών της συγκυβέρνησης.

Εμείς σας θυμίζουμε τον απόλυτο εμπαιγμό των δημοτών από τις διοικήσεις στη Γλυφάδα, οι οποίες φρόντισαν τα χρήματα όλων των δημοτών να παρέχονται σε παρατρεχάμενους, αυλικούς, κόλακες, κ.α. και έπειτα σύννομων αιτήσεων και δημόσιας ενημέρωσης είχαμε αποκλειστικά παρανομίες διοικούντων, αναλγησία, και αυταπόδεικτα παλιανθρωπιά.

Τονίζουμε ότι σε ακραία καιρικά φαινόμενα θυμούνται ότι υπάρχουν και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όμως, σε αυτές τις ομάδες υπάρχει οξυμένο το στοιχείο της αξιοπρέπειας, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιοι διαμόρφωσαν τις συνθήκες που βιώνουν. Και τέλος, δεν υπάρχουν μόνο οι άστεγοι.

Ανοιχτό το ΚΑΠΗ στην Άνω Γλυφάδα για τη φιλοξενία αστέγων

O Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει ότι κατά τις ημέρες της έντονης κακοκαιρίας το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), που βρίσκεται επί της οδού Αρχιπελάγους στον Άγιο Τρύφωνα στην Τερψιθέα θα παραμείνει ανοικτό, εφόσον χρειάζεται, για να υποδεχθεί άστεγους και αναξιοπαθούντες.

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντισμού του Δήμου Γλυφάδας, οι εθελοντές πολιτικής προστασίας και οι υπάλληλοι των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα και θα προστρέξουν σε όποιον άστεγο χρειαστεί βοήθεια, προσφέροντας ζεστά σκεπάσματα και ζεστό ρόφημα, φαγητό και μεταφορά-φιλοξενία στον παραπάνω θερμαινόμενο χώρο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Πολιτική Προστασία: 210-8949986, 210-9643280, 6944832336
Δημαρχείο: 213-2025200

Σε Πλήρη Ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο μηχανισμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να αντιμετωπίσει τα επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχει προβλέψει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, καθώς και όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που ενδεχομένως να προκληθούν από την κακοκαιρία.

Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι κατά τις ώρες και ημέρες που θα επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες ο έχουν οριστεί οι ακόλουθοι θερμαινόμενοι χώροι για την προσωρινή φιλοξενία ευπαθών συμπολιτών μας:

· Το κτίριο του ΚΑΠΗ Δημοτικής ενότητας Βάρης που βρίσκεται στην οδό Τερψιχόρης 4.

Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης ευπαθών ομάδων, θα διατεθούν επίσης τα παρακάτω κτίρια ήτοι:

· Το κτίριο του ΚΑΠΗ Δημοτικής ενότητας Βούλας που βρίσκεται στην οδό Ζεφύρου 2 κτίριο (Γ),

· καθώς και το κτίριο του Ξενώνα Βουλιαγμένης που βρίσκεται στην οδό Λητούς 20.

Οι χώροι αυτοί θα είναι προσβάσιμοι και θα φιλοξενούν προσωρινά ευπαθή άτομα μόνο κατά την συγκεκριμένη περίοδο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : ΚΑΠΗ ΒΑΡΗΣ 210-8972203 
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 213-2020760

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΣΤΕΓΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">