ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ

Όπως γράφει σήμερα η ΑΥΓΗ, η αντίστροφη μέτρηση για τη δημοκρατική ανατροπή και την αλλαγή πολιτικής ξεκινά την Τετάρτη, μετά την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία αναμένεται να αποβεί άκαρπη αφού αποτυγχάνει η απόπειρα διεμβολισμού ανεξάρτητων βουλευτών και κομμάτων.

Ο Σαμαράς γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αποφύγει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και επιδίδεται σε μια ξέφρενη επιχείρηση κινδυνολογίας με μοναδικό σκοπό τη διαχειρίσιμη ήττα. 

Απειλεί τους Έλληνες με χάος, όμως η καλλιέργεια του φόβου είναι ξαναζεσταμένο φαγητό και δεν περνά πια στους πολίτες, οι οποίοι συνειδητοποιούν πως ο πραγματικός κίνδυνος για τη χώρα είναι η παραμονή της καταστροφικής συγκυβέρνησης και η υποταγή της στην τρόικα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, από το Ηράκλειο χθες και τη Λάρισα σήμερα, όπου πραγματοποιούνται οι προγραμματικές συνδιασκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύτηκε πως η Αριστερά θα αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες για να αλλάξει τα πράγματα και να βγάλει τη χώρα από τη μέγγενη του Μνημονίου. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει την Ελλάδα και θα είναι η αρχή αλλαγής στην Ευρώπη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Έχετε στήσει ένα μηχανισμό παραπληροφόρησης, ελέγχετε ένα δίκτυο στα ΜΜΕ και χρησιμοποιείτε το ίδιο το κράτος τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριών να δουλεύει σαν γραφείο τύπου της Ν.Δ.» κατήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης στο ΣΚΑΙ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">