ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο φακός του Γλυφάδα web αποθανάτισε το δημοτικό σύμβουλο και εκπρόσωπο της 'ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ' Τάσο Ταστάνη, με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, οι οποίοι είχαν μια φιλική συζήτηση.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Cine Κεραμεικός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα της νίκης στις επερχόμενες εκλογές, και δεσμεύτηκε ότι με την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει από την πρώτη κιόλας μέρα η εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αλλαγή του κλίματος στην οικονομία και στην κοινωνία. 

Επίσης, είδαμε σε πολύ φιλική συζήτηση τον βουλευτή της Β'Αθήνας Στάθη Παναγούλη, με τη δημοτική σύμβουλο Γλυφάδας Ε. Βαγγελάτου, η οποία τον αποκαλούσε Στάθη μου. Σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να κρατηθώ και εκφράζω την δυσαρέσκεια μου έπειτα όσων έχουν διαδραματιστεί σε τοπικό επίπεδο.
Επιτέλους, πρέπει να υπάρξει μια ενιαία Αριστερά, χωρίς διαμάχες, χωρίς ανθρωποφαγία, για το καλό του τόπου και των δημοτών - πολιτών στα νότια προάστια. Κάποιοι συμπολίτες μας οφείλουν να σεβαστούν το δικαίωμα των συμπολιτών μας για μια αξιοπρεπή διαβίωση, και την εκπροσώπηση που δικαιούνται.

Σε επόμενο άρθρο θα διατυπώσω την άποψη μου όσων αφορά τις υποψηφιότητες βουλευτών στα νοτιοανατολικά προάστια - Β'Αθήνας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">