ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Σε συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτη στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ ειπώθηκε: «Η κινδυνολογία αποτελούσε τη βασική πλευρά των κυβερνητικών χειρισμών όλο το προηγούμενο διάστημα - Μακάρι η αναδίπλωση των τελευταίων 24ώρων να είναι μέχρι τέλους μια σαφής στάση, έτσι ώστε να πάμε στις εκλογές μέσα σε ένα κλίμα δημοκρατικής πολιτικής αντιπαράθεσης»

Όσον αφορά την κινδυνολογία, είναι γνωστό ότι αποτελούσε τη βασική πλευρά των κυβερνητικών χειρισμών όλο το προηγούμενο διάστημα. Το εάν τελικά χώροι, πρόσωπα, φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση κατάλαβαν ότι αυτός ο τυχοδιωκτισμός είναι εις βάρος της χώρας είναι θετικό. Και μακάρι αυτή η αναδίπλωση των τελευταίων εικοσιτετραώρων να είναι μέχρι τέλους μια σαφής στάση, έτσι ώστε να πάμε στις εκλογές μέσα σε ένα κλίμα δημοκρατικής πολιτικής αντιπαράθεσης. Αν συμφωνήσουμε σε αυτό, νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πολλά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Αν επιχειρήσουν ξανά πάλι τρομολαγνικές αναφορές και κινδυνολογία εις βάρος ενός ολόκληρου λαού, καθένας θα πληρώσει και το κόστος αυτών των επιλογών.

Για τα περί αποστασίας που είπαμε, φαίνεται ότι οι ανορθόδοξες πιέσεις δεν πιάνουν. Και σας λέω ότι αν με 160 ψήφους που βγήκαν στην πρώτη ψηφοφορία και με βάση κυρίως – γιατί αυτό έχει σημασία – τις πολιτικές τοποθετήσεις των κομμάτων και ενός μεγάλου μέρους των ανεξάρτητων βουλευτών έχουμε μια ανατροπή στο τέλος, να είστε βέβαιοι ότι δεν είναι κάτι το οποίο ακολουθεί τη λογική των πραγμάτων. Θα είναι κάτι μη αναμενόμενο. Επειδή δεν συμβαίνουν καθημερινά μη αναμενόμενα, εκτιμώ ότι το 180 δε θα πιαστεί ούτε με την τρίτη ψηφοφορία.

Το πρωί άκουγα με ενδιαφέρον τον κ. Μητρόπουλο, εδώ σε εμάς, ο οποίο διατύπωσε την εξής πρόταση, ότι πρέπει να φτιαχτεί μια εθνική επιτροπή. Δηλαδή, θα πρέπει να συρθούν ακόμη μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην διαπραγμάτευση ακόμα και Σαμαράς και Βενιζέλος, δηλαδή πρέπει να έρθουν και άλλοι μαζί σε αυτή τη διαπραγμάτευση υπό ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχει μια απόλυτη προσήλωση σε αυτό που ονομάζουμε πραγματική και σε βάθος διαπραγμάτευση για τις δανειακές συμβάσεις και το χρέος με τους εταίρους μας. Αυτή είναι η στρατηγική μας προσέγγιση από την αρχή που βρεθήκαμε κάτω από το καθεστώς της τρόικας. Αυτή είναι και τώρα. Και πάνω σε αυτό θέλουμε να κριθούμε για τη συνέπεια των λόγων μας και μεθαύριο των έργων μας.

Διαβάστε περισσότερα: 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">