ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

Το σίγουρο είναι ότι πάμε σε εκλογές, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία για εκατομμύρια πολιτών, οι οποίοι καθημερινά ''βρίσκονται στη δική τους διάσταση'' δεδομένων των αδικιών που συντελέστηκαν από την συγκυβέρνηση και πληρώνουν τις αδικίες.

Η αλλαγή κυβέρνησης δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερα σε αυτή τη πολιτικοοικονομική φάση της χώρας μας, αν δεν συνοδεύεται από μια συνταγµατική αναθεώρηση που να διαφοροποιεί τις παθογένειες δεκαετιών. Σήμερα η εικόνα των πολιτικών μας είναι η χειρότερη όλων των εποχών.

Ξέρεις τι συζητούν αρκετοί ανάμεσά μας; Να έρθει μια δύναμη, να κάνει στην άκρη όλα τα κόμματα, και να αναλάβει να διοικήσει - κυβερνήσει με ισότιμα και δίκαια κριτήρια για όλους.

Η συγκυβέρνηση πρόσφατα παρείχε με τροπολογία την αναδρομική από 1ης Αυγούστου 2012, αναπροσαρμογή των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών λειτουργών, και δημιούργησε έντονη πόλωση στη κοινωνία σε όλους τους υπολοίπους που πληρώνουν το μάρμαρο.

Αυτό το δισεκατομμύριο, όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί, θα το πληρώσουν συνολικά οι υπόλοιποι. Αν προσθέσεις και το 1,6 δις. των ελλειμματικών ασφαλιστικών ταμείων κάποιες κατηγορίες θα πληρώσουν αρκετά, και για αρκετά χρόνια.

Δεν πρέπει να επαναπαύεται κανείς, δεδομένου ότι το έλλειμμα μόνο για το ΙΚΑ θα είναι περίπου ένα δις. ευρώ, και γνωρίζω ότι αυτοί που σχεδιάζουν να πετάξουν την ''καυτή πατάτα'' στο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτουν δίκαιες πολιτικές.
Φρόντισαν να καλύψουν τις απαιτήσεις  δικαστικών και ένστολων, και πετούν στο κενό τη συντριπτική πλειονότητα των υπολοίπων που επωμίζονται τα βάρη. 

Επί 40 χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φροντίζουν τις αποδοχές δικαστικών και ένστολων και πλην αυτού δεν γνωρίζω τίποτα άλλο.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004
Επανειλλημμένα Καταχρηστικές Διώξεις και Κατασχέσεις με τη συνδρομή Δικαστικών και Ένστολων.

Πες μας τι κάνατε για εμάς;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">