ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Για άλλη μια φορά παρακολουθούμε μια διοίκηση που αξίωσε να διοικήσει προτάσσοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις και υποσχέσεις, να βάζει στην άκρη το σύνολο όσων διακήρυξε προεκλογικά, και ο δήμος να γίνετε κυριολεκτικά μύλος γνωστών, φίλων, συγγενών, παραταξιακών, κ.α.

Γνωρίζοντας τις παρανομίες από τη πλευρά του Κ.Κόκκορη, όσων αφορά πρωτοκολλημένες αιτήσεις, το σύνολο των υπολοίπων παρατάξεων δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια όσων αφορά το αίτημα που πρωτοκολλήθηκε, τονίζοντας να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο, και να λάβουν γνώση συνολικά οι παρατάξεις.

Όπως φαίνεται η νομιμότητα στο δήμο Γλυφάδας δεν έχει καμία σημασία, η δημοτική αρχή άλλαξε υποστηρίζοντας αλλαγή πλεύσης στη Γλυφάδα, χωρίς να εξετάσει τις παρανομίες και την καταχρηστική κακοδιοίκηση από τη πλευρά του τέως δημάρχου.
Όταν και όπου αποδεικνύεται ότι όσα υφίστανται ΔΗΜΟΣΙΑ δεν απασχολούν τόσο τη δημοτική αρχή, όσο και τις υπόλοιπες παρατάξεις, υφίσταται σχέση συνεργασίας μεταξύ τους με γνώμονα κατά της δημόσιας ωφέλειας και των δημοτών.
Η κακοδιοίκηση Κ.Κόκκορη παρανόμησε σε δίκαιο αίτημα του δημότη και κάποιοι ενήμεροι αντιπολιτευόμενοι συγκάλυψαν τόσο την παρανομία της κακοδιοικήσεως, όσο και το τι έχει διαμορφωθεί από τις κακοδιοικήσεις που αναλαμβάνουν την χρηστή διαχείριση χωρίς να εκπροσωπούν το τόπο και τους δημότες.

Και σας ερωτώ: Διοικούντες και αιρετοί λαμβάνετε από το λογιστήριο του δήμου μισθούς και αντιμισθίες; Λαμβάνετε μηνιαίως τα χρήματα από τις επιτροπές που έχουν σχηματιστεί στο δήμο και συμμετέχετε; 

1) Πείτε μας για ποιους λόγους σε δεδομένη παρανομία του Κ.Κόκκορη δεν υπήρξε καμία τοποθέτηση; 
2) Πείτε μας τι εξυπηρετείτε τοπικά με τη στάση σας κατά των αιτημάτων δημοτών;
3) Πείτε στους συμπολίτες μας να γνωρίζουν ότι πίσω από τις περισσότερες παρατάξεις υπάρχουν χρηματοδότες από το εφοπλιστικό λόμπι.
4) Πείτε να μάθουν, διότι υπάρχει η απορία πολλών συμπολιτών μας για ποιους λόγους δεν επιθυμεί κανείς διαφάνεια,πρόοδο, και άμεση ενημέρωση στη Γλυφάδα.
5) Πείτε να μάθουν για ποιους λόγους συνολικά υπηρετείτε το εφοπλιστικό λόμπι, και κανείς από το σύνολο παρατάξεων δεν επιθυμεί τόσο ο τόπος μας όσο και τα νότια να εναρμονιστούν με όσα ισχύουν ανά το πανελλήνιο.

Δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη η τρίτη ενέργεια από την πλευρά μου, υπάρχει ένα σαφέστατο πρωτοκολλημένο αίτημα  με Αρ. Πρωτ. 56577 και Ημερομηνία 24 - 10 - 2012 και σύμφωνα με αυτό θα κρίνουμε το σύνολο των εκλεγμένων.

Μη ξεχνάτε ότι θα υπάρξουν και οι επόμενες εκλογές, και τονίζω από σήμερα ότι ελλείψει των ενδεδειγμένων κινήσεων από το σύνολο παρατάξεων, δεν πρόκειται καμία παράταξη να βρεθεί στην διοίκηση του δήμου. 

Είναι πρωτοφανές, έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων κατά ενός τοπικού ραδιοσταθμού, το σύνολο όσων αξίωσαν την εκλογή τους επί χρόνια, να κωφεύουν, και να αποδεικνύεται ότι δεν εκπροσωπούν το τόπο και τους δημότες.

Ως δημότης Γλυφάδας του ''πρωτογενούς τοπικού πολιτισμού'' (συνοικία Βοσπόρου) ελλείψει των απαιτούμενων ενεργειών από την πλευρά σας, δεν σας αναγνωρίζω, και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα δηλώνω κατά του συνόλου παρατάξεων μέχρι την οριστική σας απομάκρυνση από κάθε θεσμικό ρόλο.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">