ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - - ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ  ΣΤΟ COLOSSEUM (Την ίδια στιγμή που εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας υποφέρουν)
Σήμερα, όπως μας αποκαλύπτει ο ενεργός δημότης κ. Γιαννακόπουλος: Συνεργείο πέντε ατόμων, τοποθετούσε μεγάφωνα σε μεταλλικές κολώνες δημοτικού φωτισμού  στην οδό Γούναρη και Ανθέων, στην Ανω Γλυφάδα.
Σε ερώτησή μου, αν έχουν την προβλεπόμενη άδεια,  από τον επικεφαλής του συνεργείου, κ. Πετράκη Γρηγόρη, (κατά δήλωσή του),  έλαβα αρνητική απάντηση, με την προσθήκη: «εμείς από το Δήμο Γλυφάδας θα πληρωθούμε». Υπεύθυνος είναι ο αντιδήμαρχος (………..) τον οποίον, όταν τηλεφωνικά κάλεσα από το κινητό μου, τον αποκάλεσε: ΑΦΕΝΤΙΚΟ. 

Όταν τους δήλωσα ότι θα καλέσω την Αμεση Δράση, με παρέπεμψαν στο ονοματεπώνυμο συγκεκριμένου αντιδημάρχου που προηγουμένως τον αποκάλεσε αφεντικό.

Επειδή διαπίστωσα ότι οι εργασίες είναι μη σύννομες, κάλεσα την Αμεση Δράση

Το εν λόγω συνεργείο πανικόβλητο απεχώρησε. Πρόλαβα όμως και με το κινητό μου τηλέφωνο φωτογράφησα την παράνομη κατασκευή με το προσωπικό και το αυτοκίνητο του συνεργείου.

Όσο χρόνο περίμενα το όχημα της Αμεσης Δράσης, δύο δημοτικοί σύμβουλοι, (διαπιστευμένοι του δημάρχου κ. Γ. Παπανικολάου), με επέπληξαν για την πιο πάνω ενέργειά μου.
Στη συνέχεια στο τόπο του συμβάντος ήρθε το όχημα της Α.Δ., άνδρες της οποίας κατέγραψαν το γεγονός της αυθαιρεσίας, παρουσία των δύο αντιδημάρχων, οι οποίοι, με εύσημο τρόπο, προσπαθούσαν να αποτρέψουν την καταγραφή της αυθαιρεσίας.
Δήμαρχε, ορκίστηκες να διαφυλάξεις το δημόσιο χρήμα και να το διαθέτεις προς όφελος της κοινωνίας. Εσύ όμως, με τις ανούσιες και μη σύννομες πράξεις σου, την εποχή των «ισχνότατων αγελάδων», άνθρωποι που είναι χωρίς εργασία, τροφή και στέγη, βάζεις μεγάφωνα στις κολώνες για να ακούνε οι πολίτες τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιά. Δυστυχώς, παραπέμπεις στην αρχαία ρωμαϊκή εποχή (ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ στο Colosseum της Ρώμης. { Στο Κολοσσαίο πραγματοποιούνταν αγώνες με ελεύθερη είσοδο, οι οποίοι διοργανώνονταν από τους αυτοκράτορες για να αυξάνουν την δημοτικότητά τους. Οι αγώνες διαρκούσαν μία μέρα ή και οι περισσότερες ξεκινούσαν με κωμικές πράξεις και εξωτικά ζώα, και ολοκληρώνονταν με τις μονομαχίες μεταξύ ζώων και μονομάχων, ή μόνο μεταξύ μονομάχων. Οι μονομάχοι ήταν αιχμάλωτοι πολέμου ή δούλοι. Το 80 μ.Χ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κολοσσαίου, με αγώνες που διήρκεσαν συνολικά 100 ημέρες. Το Κολοσσαίο λειτούργησε για περίπου 400 χρόνια, με μια διακοπή μεταξύ των ετών 217-238 μ.Χ., εξαιτίας ενός κεραυνού που κατέστρεψε μεγάλο τμήμα του}.

Νεαρέ δήμαρχε, άγνωστε στους γλυφαδιώτης μέχρι που άρχισες να κυκλοφορείς στους δρόμους της Γλυφάδας προς άγρα ψήφων (με αγκαλίτσες, χαμόγελα και φιλιά), σε καλώ να σεβαστείς το δημόσιο χρήμα, σύμφωνα με τον νόμο και τις προεκλογικές σου δηλώσεις και δεσμεύσεις, καθώς και τον όρκο που έδωσες "ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΑΙ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ. Αξίζουε περισσότερα, μπορούμε και θα πετύχουμε περισσότερα". Εκτός και αν εννοούσες, να την αποτελειώσεις ! 
Με το χρηματικό ποσό των 8.300€ που θα δαπανήσει ο Δήμος της Γλυφάδας για τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις, μπορείς να ενημερώσεις τους δημότες, πόσες οικογένειες θα αγόραζαν τρόφιμα για να ζήσουν, έστω τις εορταστικές ημέρες ;

Δήμαρχε είναι αλήθεια, ότι ο εργολάβος της εγκατάστασης των εν λόγω μικροφωνικών εγκαταστάσεων, είναι ο κ. Ποδηματάς; Μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο που τις προεκλογικές σου συγκεντρώσεις μεγαφωνικά τις κάλυπτε ο εν λόγω κύριος; (μακάρι οι πληροφορίες μου να είναι ψευδείς.)

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Σήμερα ήμουν στα δικαστήρια για 321 φορά, ως κατηγορούμενος, χωρίς να έχω βλάψει ποτέ κανένα, και δεδομένου ότι γνωρίζουν χιλιάδες συμπολιτών μας τις μεθοδεύσεις φυσικής μου εξόντωσης από τις κακοδιοικήσεις Γλυφάδας, που ουδέποτε έγιναν αρωγοί του δημότη επί δεκαετίες όσων αφορά τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, καταδικάζω απερίφραστα τη σημερινή διοίκηση για κακοδιοίκηση και παντελές έλλειμμα εκπροσώπησης.
Γίνετε σαφές ότι τα χρήματα των δημοτών πηγαίνουν σε εντυπώσεις χωρίς να υπάρχει ίχνος εκπροσώπησης. Παρανομίες, διαπλοκή, κ.α. για άλλη μια φορά στη Γλυφάδα, και θεωρώ ότι θα είναι η τελευταία. 

Η επόμενη πενταετία είναι αποκλειστικά των δημοτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">