ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ» 
«Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ 1.5 ΕΚ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ - ΑΝΤ1

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απάντησε (05.01.15) ως εξής σε ερωτήσεις του Δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΚΟΜΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ

Η εμφάνιση ΓΑΠ με δικό του κόμμα, μου δίνει την εντύπωση, ότι έρχεται σε αγαστή συνεργασία και συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο συμφοιτητές τα συμφώνησαν.
Διότι, πιστεύει ο Σαμαράς, ότι με την εμφάνιση Παπανδρέου μπορεί να ψαλιδίσει τον Σύριζα ή μπορεί να ψαλιδίσει το Ποτάμι. Γενικότερα, βλέπω μια κινητικότητα στον χώρο του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Αυτό σαν μια πολιτική παρατήρηση.

Γ. Παπαδάκης: Λες λοιπόν ότι είναι μετά από συνεννόηση Σαμαρά-Παπανδρέου…
Τ. Κουίκ: Πιστεύω, ότι δεν ήταν μπορεί να μην ήταν ενημερωμένος ο Σαμαράς ή να μην το είχαν συζητήσει εκείνοι οι δύο.

Π. Ρήγας: Εγώ δεν το πιστεύω, γιατί άκουσα το σύνθημα «Γιώργο γερά να φύγει η δεξιά» και έχω λίγο αμφιβολίες.
Τ. Κουίκ: Εντάξει. Τώρα από τον Γιώργο Παπανδρέου δεν μπορεί να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά, εδώ που τα λέμε, σε ότι αφορά τι λέει!

ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ

Παραμονή πρωτοχρονιάς απολύθηκαν όλοι, ΟΛΟΙ, οι εργαζόμενοι στα διόδια του Ακτίου και δεν μιλάει κανένα ΜΜΕ.
Η νέα εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση του Ακτίου τους απέλυσε όλους 3 λεπτά πριν από τις 12 τη νύχτα. Πρωτοφανές!!! Και παρακαλώ πολύ στη δημοσιογραφική ευαισθησία όλων των συναδέλφων μου, να σκεφθούν αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι έμειναν ξαφνικά, μετά από 12 χρόνια, χωρίς δουλειά.
Γ. Παπαδάκης: Κι έρχεσαι ακριβώς στην «καρδιά» του προβλήματος, γιατί ο Νίκος Σταματέλος επικοινώνησε μαζί μας, είναι Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας, όπου μας λέει, ότι είναι στην 8η ημέρα κατάληψης διοδίων οι απολυμένοι υπάλληλοι διοδίων Ακτίου!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε από τον Αντώνη Σαμαρά - έγινε δήλωση από τον Πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο - να έρθει να κάνει debate, δηλαδή τηλεοπτικό διάλογο με τους αρχηγούς και των άλλων Κομμάτων και βεβαίως και με τον Πάνο Καμμένο, για τα εθνικά θέματα, την Ανάπτυξη και το χρέος. Θέλει να το διαγράψει ή όχι; 540 δις είναι μαζί με την γενική διακυβέρνηση και τα υπόλοιπα του Δημοσίου. Θέλει να μας μιλήσει για τα εθνικά θέματα;
Γ. Παπαδάκης: Μάλλον δεν πρόκειται να γίνει…
Τ. Κουίκ: Ο Σαμαράς δεν ερχόταν στην Βουλή! Ο Πρωθυπουργός ήταν «είδος προς εξαφάνιση» στην Βουλή!
Ξέρετε κάτι; Όταν ένας πολιτικός λέει κατ’ επανάληψη ψέματα, όπως με τα «Ζάππεια» ψέματα, ότι «βγαίνουμε το 2014 από το Μνημόνιο» ψέματα... αυτό συνιστά πια πολιτική απάτη!!!

ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Η κόρη μου η Τερέζα, στα 22 σήμερα, μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν στην παρέα που συναναστρέφεται να ακούει τους μεγάλους, δηλαδή εμάς, ότι σε λίγο θα βγουν και τα «κονσερβοκούτια», επειδή ενδεχομένως θα έρθει ο Σύριζα στην εξουσία.
Δηλαδή αυτό πλέον την απωθεί. Δεν θέλουν τα παιδιά μας να τα ακούνε αυτά τα πράγματα. Αυτά τελειώσανε. Η ιστορία είναι ιστορία, αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε όμως τα κονσερβοκούτια και την τρομολαγνία, σαν «ένεση» μέσα στη ζωή των παιδιών μας.
Και απλά και μόνο να υπενθυμίσω, ότι ήταν και είναι μία ΝΔ του Σαμαρά, επαναλαμβάνω του Σαμαρά, (η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτή που άφησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής), που σακάτεψε την ελεύθερη αγορά.
Η ΝΔ της ελεύθερης οικονομίας προκάλεσε 1,5 εκατομμύριο ανέργους από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Είναι αυτή η οποία βγάζει τα σπίτια των Ελλήνων σε πλειστηριασμούς με τις υπογραφές που έβαλε με την Τρόικα.
Η γιαγιά μου η Κεφαλλονίτισσα έλεγε «παιδάκι μου μην έρθουν οι κομμουνιστές και μας πάρουν τα σπίτια» και τώρα τα παίρνει η δεξιά της ΝΔ του Σαμαρά.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΑΥΤΙΣΗ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ

Πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία της τρομοκρατίας η οποία δεν μπορεί το 2015 να ανταποκρίνεται στη πολιτική της πολιτικής. Αποκλείεται, με τρομοκρατία!!!
Είναι ενδεικτικός και ο τίτλος της «Wall street Journal» ότι «ο Σαμαράς αντί να προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους, τρομοκρατεί». Είναι και αυτό ενδεικτικό.
Γ. Ορφανός: Δεν υπάρχουν αλήθειες σε αυτά Τέρενς;
Τ. Κουίκ: Μα είναι δυνατόν;
Γ. Ορφανός: Δεν υπάρχουν αλήθειες στο γεγονός, ότι δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο να το βλέπουμε όλοι και να πούμε «αυτή είναι η κατεύθυνση»;
Τ. Κουίκ: Μα είναι δυνατόν; Ποιό πρόγραμμα;
Γ. Ορφανός: Εννοώ του Σύριζα. Να υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο να προκύπτει το αύριο. Εγώ δεν μπορώ. Προσπαθώ με πολύ προσοχή.
Γ. Παπαδάκης: Πάντως κριτική στη ΝΔ βλέπω να κάνεις και όχι στο Σύριζα.
Τ. Κουίκ: Και στους δύο την κάνω.
Καταρχήν ΝΔ και Σύριζα έχουν το ίδιο και ταυτόσημες θέσεις στα εθνικά ζητήματα. Και οι δύο θέλουν ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας. Ο ένας επάνω στη Θράκη....
Γ. Ορφανός: Καλά, δεν λέγονται αυτά τα πράγματα τώρα. Να πουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας.
Τ. Κουίκ: Δε μου λες; Εγώ σε ρωτώ: Το έχετε δώσει ή δεν το έχετε δώσει....
Γ. Ορφανός: Όχι δεν δώσαμε τίποτα.
Τ. Κουίκ: Παρντόν;
Γ. Ορφανός: Τίποτα δεν δώσαμε.
Τ. Κουίκ: Τι λέτε κύριε; Στον ΟΗΕ ποιός μίλαγε;
Γ. Ορφανός: Ο υπουργός.
Τ. Κουίκ: Στον ΟΗΕ ποιος πήγε και είπε ότι θα δώσουμε τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό;
Γ. Ορφανός: Εκεί περιέγραψε τη θέση.
Τ. Κουίκ: Με το όνομα Μακεδονία...
Και θέλω να καταλήξω με την Θράκη. Χαίρομαι που στην τελευταία του εκεί επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, (αύριο θα πάμε και εμείς με τον Πάνο Καμμένο για τα Θεοφάνεια, μας περιμένει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης), ο κύριος Τσίπρας ήταν πάρα πολύ φειδωλός στο πως τοποθετήθηκε απέναντι στα θέματα της μειονότητας.

Την ώρα που η ΝΔ στην Ξάνθη βάζει υποψήφιο του DEΒ (Το Κόμμα του Προξενείου της Τουρκίας). Η ΝΔ βάζει υποψήφιο DEΒ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">