ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν καλύπτεται κανείς από την απάντηση

(Απάντηση στην τοποθέτηση του Σ.Σ)

Επί δεκαετίες γνωρίζουν όλοι στη χώρα μας τι δημιούργησαν τα κόμματα, (πελατειακό κράτος, ρουσφέτια κ.τ.λ) τι εξυπηρετείται, και ποιες είναι οι προσδοκίες όσων προστρέχουν σε αυτά.

Δεδομένου ότι  σήμερα στην Γλυφάδα ισχύουν αυτά τα φαινόμενα, και σύμφωνα με όσα έχουν επικρατήσει στον δήμο Γλυφάδας, πρόσφατα, με απ' ευθείας διορισμούς και την αποσιώπηση από την πλευρά των παρατάξεων, αυταπόδεικτα οι εμπλεκόμενοι διοικούντες συμπολίτες μας προφανώς υπολείπονται ήθους, αρχών, κ.α.

Δεν μπορείς να διακηρύσσεις δημόσια ότι είσαι κατά των ρουσφετιών και παράλληλα να αποσιωπάς τα ισχύοντα σε τοπικό επίπεδο.

Δεν μπορεί να γινόμαστε μάρτυρες ατόμων που μέχρι πρότινος είχαν εργασία να προσλαμβάνονται, έπειτα από μεθοδεύσεις, ενώ έχουμε τις περιπτώσεις χιλιάδων μακροχρόνια ανέργων.

Λόγω του ότι δεν υπήρξε κοινοποίηση, και κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να παρακάμψουν την ορθή λειτουργία, δημιουργώντας για άλλη μια φορά παθογένειες, η προνομιούχους, θα περάσουν όλα κάτω από το πρίσμα της αντικειμενικότητας και του καθολικού ελέγχου.

Αν αποδειχθεί ότι παρακάμπτεται η ιεράρχηση προτεραιοτήτων των κοινωνικών αναγκών για δεύτερη φορά, με ήδη δεδομένο στον δήμο Γλυφάδας που αποσιωπήθηκε από όλους, θα εκτεθούν όλα λεπτομερώς δημόσια._

Είναι το λιγότερο εγκληματική η στάση ορισμένων.

Προσωπικά γνωρίζω μια δημοκρατική ριζοσπαστική ιδεολογία, και αυτή επιτάσει πρωτίστως ιεράρχηση προτεραιοτήτων των κοινωνικών αναγκών, χωρίς να ξεκινούμε από όσους - όσες έπονται χρονικά και δεν αντιμετωπίζουν ουσιαστικό πρόβλημα.

Όσοι παρακάμψουν συστηματικά την ορθή διαδικασία, λόγω συμφωνιών, συμφερόντων, δεσμεύσεων, φιλίας, κ.τ.λ θα είναι υπόλογοι.

Όσοι έπειτα από μια συνάντηση και την ''κλάψα'' η επιχειρηματολογία ορισμένων υποκύπτουν, θεωρώντας ότι έπραξαν το ορθό, είναι απαράδεκτοι για τους θεσμούς και βιαστές της δημοκρατίας._


Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν καλύπτεται κανείς από την απάντηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">