ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μετά τα τσίπουρα έρχεται ο λογαριασμός!

Στιγμές χαλάρωσης σήμερα προτελευταία ημέρα για τους πολιτικούς αρχηγούς και τα επιτελεία τους, μετά από την έντονη προεκλογική περίοδο. Λίγες ώρες πριν τις εκλογές, με την προεκλογική αυλαία να κλείνει, οι πολιτικοί αρχηγοί, τα στελέχη των κομμάτων τους, αλλά και οι δημοσιογράφοι, βρέθηκαν στα καθιερωμένα τους ραντεβού για χαλαρή κουβέντα με φαγητό και τσίπουρα.


Σαφώς μετά το φαγητό και τα τσίπουρα των πολιτικών και δημοσιογράφων ''έρχεται ο λογαριασμός''. Ο λογαριασμός ''πάντα πληρώνεται'' από τους πολίτες, από τον Ελληνικό λαό, ο οποίος εναγωνίως περιμένει τις πολιτικές που χρειάζεται τόσο ο ίδιος όσο και η χώρα.

Το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα και συνομίλησε με νεολαίους και στελέχη του κόμματος.

Στο εστιατόριο «Αγροτέρα» στο κέντρο της Αθήνας ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συνέφαγε και συζήτησε με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στελέχη και υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ συνάντησε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη. Το κρασί και οι μεζέδες δεν θα λείπουν ούτε από εκεί, αφού το ραντεβού ήταν στο ελληνικό εστιατόριο «Κιούπια» στα Λαδάδικα.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμένος βρίσκεται στην Κάλυμνο συντροφιά με τους ψαράδες του ακριτικού νησιού.

Το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του κόμματος του, στην Καισαριανή για «χαλαρή κουβέντα» με δημοσιογράφους και στελέχη.

Το τραπέζι στο μεζεδοπωλείο το «Αυγό του Κόκορα» στο Μεταξουργείο έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συνεπικεφαλής της συμπαράταξης «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά» Φώτης Κουβέλης.

Τέλος ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο ουζερί «Τράτα» με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματός του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μετά τα τσίπουρα έρχεται ο λογαριασμός! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">