ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυκλοφοριακό μπάχαλο στο Ελληνικό

Στάση αστικών συγκοινωνιών στο Ελληνικό, μεσημέρι Παρασκευής, και δημιουργία επεισοδίου ανάμεσα σε οδηγό αυτοκινήτου και δημότες που περίμεναν το λεωφορείο.

Η κατάσταση στην περιοχή έχει ξεφύγει, δεδομένου ότι η οδός Ιασωνίδου δεν προορίζονταν για στάθμευση αυτοκινήτων. 

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση των αυτοκινήτων μπροστά σε στάση αστικών συγκοινωνιών, ο οδηγός του αυτοκινήτου που βλέπετε στην φωτογραφία πήγε να το παρκάρει ακριβώς μπροστά στην στάση.


Αμέσως δέχτηκε την επίθεση του υπέργηρου κυρίου με το μπαστούνι, ο οποίος απαίτησε να μεταφέρει το αυτοκίνητο πιο μπροστά από την στάση. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε βιαστικά καθυβρίζοντας τους δημότες που ανέμεναν το λεωφορείο. Χαρακτηριστικά είπε, σκάσε ρε μ@λ@κ## εσείς δεν ξέρετε!

Το ζήτημα είναι ότι υφίσταται έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή - πήξιμο στο φανάρι, και δεδομένου ότι παρκάρουν πρόχειρα πολλές φορές, δεν μπορεί να στρίψει το λεωφορείο από την Βουλιαγμένης στην είσοδο για Ιασωνίδου.

Είναι καθαρά ζήτημα πολιτικής των δημάρχων, να δημιουργηθεί ένα κοινόχρηστο πάρκινγκ στην περιοχή, και να αποδεσμευτεί η Ιασωνίδου απόλυτα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. (Να γίνει αποκλειστικά οδός για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και πεζόδρομος)

Στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις έπεφταν κλήσεις και αφαίρεση πινακίδων, σήμερα επικρατεί μπάχαλο. Επιπροσθέτως, έχουμε και τις αναρίθμητες περιπτώσεις κατάληψης των κοινόχρηστων χώρων και πεζοδρομίων από επιχειρήσεις, και τελικά στο τέλος οι πεζοί θα πρέπει να βρεθεί μια μέθοδος ''να πετάνε''. (Τριτοκοσμική Ελλάδα, και απαράδεκτοι πολίτες)

Φωτορεπορτάζ Γ.Κ



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυκλοφοριακό μπάχαλο στο Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">