ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Συνολικά στην υπηρέτηση της Διαπλοκής

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανειλημμένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, από το υφιστάμενο σύστημα βαθιάς πολιτικοοικονομικής σήψης, που υπηρετεί είτε τη διαπλοκή της οικονομικής ελίτ, είτε τα συμφέροντα συνδικαλιστών και διορισμένων δημοσίων υπαλλήλων.




Επί δεκαετίες συμμέτοχοι όλοι στο έγκλημα κατά των νοτίων προαστίων Αττικής, και από την άλλη επιθυμούν τη συμμετοχή τους στους θεσμούς.


Ειδικότερα, τα τελευταία 11 χρόνια γνωρίζοντας συνολικά τι ισχύει, επέλεξαν να συμπορεύονται με τα συμφέροντα εφοπλιστών, μεγαλοεργολάβων, και λοιπών, άρα της διαπλοκής, η οποία καταπατά Σύνταγμα, Δημοκρατία, κατά της κοινωνικής και ατομικής μας αξιοπρέπειας, όπως και όσων αναφαίρετα έπρεπε να τελούν σε ισχύ στο τόπο μας.

Η καθολική αποσιώπηση από τη πλευρά όλων των εμπλεκομένων στα κοινά, καταμαρτυρά ότι συνολικά είναι υπερασπιστές της πολικοοικονομικής διαπλοκής.

Αυταπόδεικτα στρέφονται κατά της δημόσιας ωφέλειας του τόπου μας που καλούνται θεσμικά να προασπίζουν.

Ενώ ουδέποτε αρνηθήκαμε την δημοσιοποίηση όσων είχαν να περάσουν τοπικά στους συμπολίτες μας, από τη πλευρά τους ουδέποτε έγιναν αρωγοί των δημοτών που υποχρεούνται να εκπροσωπήσουν.

Σήμερα, με βασικό δεδομένο μια νέα κυβέρνηση, η οποία επεξεργάζεται την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με τα δεκαπέντε (15) ραδιοτηλεοπτικά μέσα, από τη πλευρά όλων των τοπικών παρατάξεων, όπως και της διοικήσεως, δεν έχει υπάρξει ούτε μια ορθή ενέργεια, ώστε να αποδείξουν  στους ψηφοφόρους τους, ότι φροντίζουν για την δημόσια ωφέλεια της περιοχής μας.

Ποιες είναι οι ενέργειες των εκλεγμένων διοικήσεων και παρατάξεων στα Νότια προάστια που δεν υφίσταται ούτε ένα (1) άμεσο μαζικό μέσο;
Η καθολική αποσιώπηση λογίζεται ως ενέργεια;
Η καθολική αδράνεια λογίζεται ως ενέργεια;

Συνολικά, είτε είναι οπαδοί της διαπλοκής, είτε πλήρως ακατάλληλοι για θεσμικό ρόλο, δεδομένης της απραξίας τους. Αυτοί όφειλαν από τον παρεχόμενο θεσμικό ρόλο να κάνουν τις ενδεδειγμένες προτάσεις στις εκάστοτε κυβερνήσεις, για την ωφέλεια του δημοσίου συμφέροντος της περιοχής μας (Πόλεων) και αντί όσων υποχρεούνται (...) συμπράττουν για τα συμφέροντα της διαπλοκής κατά των ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

Έκανε μια συνάντηση ο Γ.Παπανικολάου με τους υπολοίπους εκλεγμένους στα νότια με αντικείμενο την ισοκατανομή δημόσιων ιδιωτικών άμεσων μαζικών ΜΜΕ;
Γιατί δεν το έκανε; 
Γιατί δεν το κάνει τώρα; 
Δεν πληρώνουν επί δεκαετίες οι κάτοικοι στα Νότια προάστια ανταποδοτικό τέλος; Έχουν μια άμεση δημόσια δομή στα νότια προάστια;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Συνολικά στην υπηρέτηση της Διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">