ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Σε λίγο θα λέμε τι Παππάς τι Πρωτόπαπας!

Σε βαρύτατες καταγγελίες, τις οποίες απέφυγε προς το παρόν να προσωποποιήσει προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας και στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

«Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση» δήλωσε ο κ.Παππάς, δεσμευόμενος ότι «θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε αναλυτικά όλα με νηφαλιότητα και ψυχραιμία».

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση έχει παραβεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, υπογραμμίζοντας τις προβλέψεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη συμφωνία με το Eurogroup.

Σε ερώτηση για το αν η συμφωνία του Eurogroup θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, ο κ.Παππάς είπε ότι «αυτό είναι κάτι που ακόμα είναι ανοιχτό».

Παράλληλα, ο κ.Παππάς προανήγγειλε επίσης την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους προκειμένου να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ.

Ο υπουργός ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, στο οποίο θα προβλέπεται μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τον υπουργό, προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν όσοι απολύθηκαν από την παλιά ΕΡΤ.

Σύντομα λοιπόν θα δοθεί λύση στις χιλιάδες απολυμένους τις ΕΡΤ, θα επαναλειτουργήσουν 15 δημόσια ραδιοτηλεοπτικά, ούτε γάτα ούτε ζημιά, και σε λίγο καιρό στη Γλυφάδα και τα Νότια συνολικά θα λέμε: Τι Παππάς τι Πρωτόπαπας? Τι ΝΔ, τι ΠΑΣΟΚ, τι ΣΥΡΙΖΑ?

Ο δήμος έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων καθολικά απών, η ενημερωμένη κυβέρνηση απούσα, άρα τι αλλάζει με το ΣΥΡΙΖΑ, η την λεγόμενη αριστερά για τα νότια προάστια και τη Γλυφάδα;

Ποιες είναι οι πολιτικές που διαφοροποιούν έστω κατά κεραία όσα ίσχυαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

Η σημερινή κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι η κάθε περίπτωση θα εξεταστεί μεμονωμένα και θα δοθούν οι λύσεις που απαιτούνται.

Ο υπουργός όπως και η κυβέρνηση φρόντισα να λάβουν τα αιτήματα του πολίτη που επί 11 χρόνια δεν λειτουργεί, δεδομένων επανειλημμένων καταχρηστικών - ειδικών - διώξεων και κατασχέσεων, την ίδια στιγμή που οι κυβερνήσεις υπέθαλπαν τα διαπλεκόμενα με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής.

Οι αιτήσεις του πολίτη εισακούστηκαν από τους κυβερνώντες που ρυθμίζουν το ζήτημα της ΕΡΤ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Σε λίγο θα λέμε τι Παππάς τι Πρωτόπαπας! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">