ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρκάρισε το Jeep στις σκάλες του Μετρό (Video)




Παρκάρισε το Jeep στις σκάλες του Μετρό, στο Ελληνικό, φράζοντας την είσοδο - έξοδο των επιβατών - και μετά την παράβαση του (Κ.Ο.Κ.) ο ασυνείδητος οδηγός πήγε να κάνει τις δουλειές του.

Οι επιβάτες που μετρό που εκείνη την ώρα έβγαιναν στην λεωφόρο Ιασωνίδου - Βουλιαγμένης δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ένας εκ των επιβατών του Μετρό, που έβγαινε εκείνη την ώρα, φωτογράφισε το Jeep, και επιστρέφοντας ο ασυνείδητος οδηγός του ζήτησε και τα ρέστα.
Συγκεκριμένα του είπε: Τι κάνετε εκεί κύριε, γιατί τραβάτε;

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, η Ελλάδα αυταπόδεικτα σήμερα είναι μια τριτοκοσμική χώρα, που κάθε ανεκπαίδευτος απέκτησε ''πέντε φράγκα'' έγινε οπαδός του υπερκαταναλωτισμού και τις φιγούρας, παρανομεί ανενόχλητα όπου σταθεί και όπου βρεθεί, και τελικά η πραγματικότητα είναι τα νεοελληνικά καραγκιοζιλίκια και παρανομίες.

Καλούμε άμεσα τον δήμαρχο Ελληνικού, καθώς και τις κατά τόπους τοπικές αρχές, να παρέμβουν με παραδειγματική τιμωρία του ασυνείδητου οδηγού, ώστε να μην επαναληφθεί μελλοντικά κάτι ανάλογο.

Αναμένουμε τις δέουσες ενέργειες, καθώς και πληροφόρηση για τις ενέργειες των αρμοδίων. Σε περίπτωση που δεν πράξουν ορθά, θα αποσταλεί στον αρμόδιο υπουργό με συγκεκριμένη σύσταση.






Τέλος, τονίζουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες βδομάδες, είχε προηγηθεί άλλος ασυνείδητος με Jeep που πήγε να ανέβει τις σκάλες στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρκάρισε το Jeep στις σκάλες του Μετρό (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">