ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγχαρητήρια: Θα σας ανατρέψουμε ΟΛΟΥΣ!

Όπως έλεγε ο αείμνηστος θείος μου, Π.Σιμόπουλος, ο οποίος διετέλεσε ένα ''φεγγάρι'' δημαρχεύων στη Γλυφάδα, με προτροπή όλων των κατοίκων, ''στο μπόϊ σου (ύψος σου) θα δεις πολλούς, σαν και εσένα κανένα''.

Συνεχίζοντας, όπως είχε πει κάποτε ο Καζαντζάκης ''Δεν υπάρχουν ιδέες - υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες - κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει'' άρα σαφέστατα όσοι επικαλούνται διαφοροποιήσεις σε τοπικό επίπεδο, χωρίς να υπάρχει απόδειξη εκ προοιμίου, εξαπατούν εαυτόν και αλλήλους.

Η επονομαζόμενη ''ανατροπή'' σε τοπικό επίπεδο, δεν είχε σημείο αναφοράς κανένα κόμμα, και καμία τοπική οργάνωση, παρά μόνον ένα δημότη που αντιτάχτηκε δημόσια στο σύνολο, πληρώνοντας το τίμημα, και με τους υπολοίπους να αποσιωπούν όσα συνέβαιναν τοπικά, ενώ αξιώνουν συμμετοχή στα κοινά. Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν επαρκώς τι ακολούθησαν ορισμένοι έπειτα της ανιδιοτελούς προσφοράς που τους παρασχέθηκε.
(Οι εκάστοτε διοικούντες, υπηρέτησαν και υπηρετούν διαπλεκόμενα, αποσιώπησαν την αλήθεια, παρανόμησαν σε αιτήσεις, υποκρίνονται επί δεκαετίες, και θέλουν τη συμμετοχή τους σε θεσμικές καρέκλες)

Έχοντας τα δεδομένα μιας Αριστερής διοίκησης στη περιφέρεια, και μιας αριστερής κυβέρνησης, και καμία αλλαγή όσων αφορά το πολίτη, και εν γένει όσα ίσχυαν επί ημερών των προκατόχων τους, μπορούμε να πούμε: ''Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου''.

Σίγουρα, οι βολεμένοι διοικούντες της τοπικής μας κοινωνίας, εκ του ασφαλούς πορεύονται, και ποτέ έως σήμερα δεν μας παρείχαν ούτε μια απόδειξη συμπαράστασης στον Γολγοθά τον οποίο έχουμε διανύσει... όσο οι ίδιοι θερίζουν τα οφέλη της δραστηριοποιήσεως τους. 

Αξιώσατε δήμο, και οι πολίτες σας στήριξαν, αξιώσατε περιφέρεια, και οι πολίτες σας την παρείχαν, αξιώσατε κυβέρνηση, και οι πολίτες επίσης σας την παρείχαν, στον αντίποδα έως τώρα οι πολίτες διαπιστώνουν ότι εσείς δεν παρέχετε τίποτα από την δική σας πλευρά, ενώ είχαν τις δικές τους δίκαιες αξιώσεις.

Σε αυτό το σημείο μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα: ''Ποτέ μην αναγνωρίσεις τα σύνορα του ανθρώπου! Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ό,τι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: Θάνατος δεν υπάρχει''

Σήμερα, με όσα αποτελούν τοπική πραγματικότητα, χωρίς να έχει υπάρξει ούτε μια (1) ενδεδειγμένη ενέργεια του συνόλου εμπλεκομένων, υπάρχει ένα βασικό δεδομένο: ''Πλην όλων εσάς, και των πιστεύω σας, στον αντίποδα υπάρχουμε εμείς, εμείς που έχουμε προηγηθεί και δεν έχουμε κανένα λόγο να συμβιβαστούμε με τους συμβιβασμένους.

Είναι ασυγχώρητη και εγκληματική η στάση των συμπολιτών μας. 
Επί δεκαετίες οι συμπολίτες μας υπηρετούν μια ολιγαρχία εις βάρος της δημόσιας ωφέλειας - του τόπου μας - των κατοίκων.

Θα σας ανατρέψουμε ΟΛΟΥΣ! Θα ανατραπείτε όλοι για την ισχύ των αυτονόητων, που εσείς ηθελημένα παρακάμπτεται, εκ του ασφαλούς, και συμβιβασμένοι με όλες τις παθογένειες, και ειδικότερα με τη συγκάλυψη της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής την οποία συνολικά υπηρετείτε.

Αποδεδειγμένα πλέον, είναι συμμέτοχοι όλοι στο τελεσμένο έγκλημα κατά του τόπου μας, αποσιώπησαν τις ειδικού τύπου διώξεις & κατασχέσεις που σχεδίασαν με κατάχρηση εξουσιών μεγαλοσχήμονες για τα συμφέροντα ορισμένων. (Γνωρίζουμε όλοι ποιοι είναι)

Όσα δημιούργησαν σε επίπεδο διαπλοκής ΝΔ&ΠΑΣΟΚ τελούν αντισυνταγματικά σε ισχύ, ενώ φρόντισαν να σχεδιάζουν τις ειδικού τύπου διώξεις και κατασχέσεις κατά υμών.

Αναλυτικότερα, Νεοδημοκράτες και Πασόκοι σχεδίασαν επανειλημμένα τις ειδικού τύπου καταχρηστικές διώξεις κατασχέσεις, ενώ υπηρετούσαν φανατικά τα διαπλεκόμενα και τις παρανομίες αυτών, και στον αντίποδα οι αριστεροί αποσιώπησαν την αλήθεια και δεν έπραξαν απολύτως τίποτα.

Σήμερα μερίδα αριστερών βρίσκεται στη κυβέρνηση, γνωρίζουν επαρκώς τι ίσχυσε, ποιοι διαμόρφωσαν και πως όσα ίσχυσαν, ποιοι στράφηκαν κατά υμών με κατάχρηση εξουσιών ενώ συγκάλυπταν και χάριζαν σε διαπλεκόμενους, ποιοι δεν ακολούθησαν δημοκρατικές διαδικασίες εν αρχή, τα γνωρίζουν ΟΛΑ. 

Η δικαιοσύνη και η δημοκρατία που υποσχεθήκατε πότε και πως θα επανέλθει;

Εσείς θέλετε πολιτική αναγνώριση, θεσμικό ρόλο, αξιώματα, καρέκλες, και όσα συνεπάγονται αυτών, και εμείς δεν επιθυμούμε τίποτα περισσότερο όσων δημιουργήσαμε και είχαμε, όπως τα είχαμε, και όσα δικαιούμαστε στο τόπο μας και μας τα έκλεψαν για τα συμφέροντα της πολιτικοοικονομικής ελίτ.

Δεν είναι πολλά, 38 χρόνια ληστεία της δημοκρατίας, της δημοκρατικότητας που πρέπει να διέπει το τόπο μας, και τα ερτζιανά που περικλείονται στο τόπο μας.

Δεν έσφαλα πότε, ούτε μια φορά, ενώ εσείς δέχεστε να συμμετάσχετε σε μια χαλκευμένη τοπική δημοκρατία, όπου ελάχιστα άτομα μιας οικονομικής ελίτ εκλέγει δημάρχους και διοικήσεις,  και ενώ υπάρχει το ουσιαστικό δεδομένο δεν κάνετε απολύτως τίποτα για την εξισορρόπηση που απαιτείται.

Για άλλη μια φορά η ΔΙΑΠΛΟΚΗ της οικονομικής ελίτ, επιλεκτικά, θα εκλέξει δημάρχους και διοικήσεις στη Γλυφάδα; (Απαριθμήστε πόσα χρόνια υπηρετούνται, ενώ εσείς μένετε θεατές της ελλειμματικής δημοκρατίας, και της κάκιστης χρήσης των ΜΜΕ, που προωθούσαν συγκεκριμένους και εξαφάνιζαν τους υπολοίπους) 

Για όσα κάκιστα ισχύουν φέρετε μερίδιο ευθύνης - όπως και εμείς, και δεν διαπίστωσα τις προσφυγές σας τόσο στο ΕΣΡ, όσο και στη δικαιοσύνη κατά των καναλαρχών, όταν την προεκλογική περίοδο
προωθούσαν επιλεκτικά συγκεκριμένα άτομα. Έχετε δεχθεί την ελλειμματική δημοκρατία, τις παθογένειες, και κανείς δεν γνωρίζει αν στις επόμενες δημοτικές εκλογές υφίσταται μια αριστερή κυβέρνηση.

Αν δεν πράξετε απολύτως τίποτα (...) θα γευτείτε και στις επόμενες δημοτικές εκλογές την ίδια 'πικρία', δεδομένου ότι η διαπλοκή επιλεκτικά πάλι θα προωθεί ότι την συμφέρει, αυτή τη φορά το 2019. Στη Γλυφάδα και τα Νότια προάστια του 2020 θα υφίσταται μια απόλυτα ελλειμματική δημοκρατία αν δεν πράξετε ορθά, και προσωπικά μόνο γι'αυτό σας κρίνω.

Τι κάνετε για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που υποσχεθήκατε; 
Είμαι ο μοναδικός δημότης - πολίτης στα Νότια προάστια που θέτω δημόσια την ισχύ των αυτονόητων (μια ραδιοτηλεοπτική δομή να λειτουργήσει στα Νότια, ώστε να υπάρχει  όπως απαιτείται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του συνόλου, και σαφώς όχι όπως εξυπηρετούνται οι εκάστοτε διοικούντες και τοπικά συμφέροντα εφοπλιστών - επιχειρηματιών - εργολάβων - κ.τ.λ).

Γιατί δεν συμπράξατε στα δημόσια αιτήματα μου για μια άμεση δομή στα νότια; Γιατί δεν υπήρξε καμία ενέργεια προς την κυβέρνηση; Γιατί φοβάστε και εσείς την αυθεντική Δημοκρατία; Γιατί από τη πλευρά σας υπάρχει υποχώρηση κατά της προάσπισης ισοκατανομής - ισοπολιτείας σε όλους τους τομείς; Γιατί αφήνετε σκόπιμα τα Νότια και τη Γλυφάδα ουραγούς; Γιατί;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Η ιδέα της ''μεγάλης δημοκρατίας'' - οικουμενικής - έχει αποτύχει παταγωδώς, αντιθέτως εξαπλώθηκε ο καπιταλισμός - νεοφιλελευθερισμός, και ως μελετητής του Ισοκράτη κρίνω ότι αν ζούσε σήμερα, βλέποντας όσα ισχύουν, θα αναθεωρούσε πλήρως όσα πίστευε. 

Πρόσφατα ακούσαμε ότι η Γλυφάδα είναι μια (1) και δεν πρέπει οι εμπλεκόμενοι στα κοινά να προασπίζονται τα συμφέροντα της μιας η άλλης συνοικίας. Σας θυμίζω ότι είχε ''μαλλιάσει'' η γλώσσα μου να το τονίζω καθημερινά, πριν από δεκαετίες, και γνωρίζω πολύ καλά, όπως και εσείς, ότι ουδέποτε ίσχυσε στη πράξη. 

Όσοι κόπτονται για το ''καλό'' της πόλης, που σαφώς είναι μία (1), απέδειξαν ότι μονομερώς αποφάσιζαν υπέρ του κέντρου, το οποίο δεν διαθέτει τον πληθυσμό των υπολοίπων συνοικιών, και ενώ έχουν δαπανηθεί δεκάδες εκατομμύρια στο κέντρο της πόλης, ποτέ δεν υπήρξε ισοκατανομή πόρων στο σύνολο της Γλυφάδας, άρα πρέπει να αποκτήσουμε σταδιακά μια διαφορετικού τύπου νοοτροπία ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΠΟΡΩΝ στο σύνολο των συνοικιών. 

Πρέπει να ισχύει σε κάθε ετήσιο προϋπολογισμό του δήμου ισοκατανομή πόρων στο σύνολο των συνοικιών της Γλυφάδας. 

Δεδομένου ότι ο ''δίκαιος'' Παπανικολάου συνεχίζει τη λάθος διαδικασία των κακοδιοικήσεων που έχουν προηγηθεί, σαφέστατα πρέπει να ανατραπεί, και ποτέ ξανά διοικήσεις των δυο μέτρων και σταθμών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγχαρητήρια: Θα σας ανατρέψουμε ΟΛΟΥΣ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">