ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάλεσμα στη 7η ανοιχτή συνέλευση της Ρι.Κι.Π. Β.Β.Β.

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Β.Β.Β. , θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέλευση, την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  και ώρα 10:30 πμ, στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Βούλας (οδός Ζεφύρου 2, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, ΒΟΥΛΑ).

Η συνέλευση είναι η πρώτη της νέας χρονιάς και καλούνται τα μέλη και οι πολίτες να συμμετέχουν στην διεύρυνση και στήριξη 
του αυτοδιοικητικού έργου της Ρι.Κι.Π.  Β.Β.Β. μέσα και έξω από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου  και στα Κοινοτικά 
Συμβούλια, με σκοπό την ανάδειξη και επίλυση των χρόνιων και δομικών θεμάτων που ταλαιπωρούν τους Δημότες και τον Δήμο .

Τα προτεινόμενα θέματα που θα συζητηθούν:

1.- Ανάδειξη και ψήφιση μελών για διαχείριση ταμείου – οικονομικός απολογισμός .
2.- Καθορισμός ανάδειξη και ψήφιση μελών για  Θεματικές Ομάδες Εργασίας της Κίνησης.
3.- Ενημέρωση - απολογισμός για το πρώτο οκτάμηνο της Δημοτικής παρουσίας της Ρι.Κι.Π.  Β.Β.Β. .
4.- Προγραμματισμός δουλειάς της κίνησης μας ενόψει των μεγάλων θεμάτων που ήδη επεξεργαζόμαστε και αφορούν τη προσπάθεια για μια νέα πορεία με διαφορετική προοπτική, για ένα Δήμο κοντά στους πολίτες, με σεβασμό στον άνθρωπο και προστασία στο συγκριτικό μας πλεονέκτημα, το περιβάλλον.

Ενδεικτικά : Παραλίες – ορεινοί όγκοι – απορρίμματα (συλλογή – διαχείριση)- νέος  «Καλλικράτης» ( προτάσεις στην νέα ηγεσία για το νέο θεσμικό πλαίσιο και χωροταξία της αυτοδιοίκησης ) – συμμετοχή του πολίτη στα θέματα της Δήμου και την επίλυση τους .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάλεσμα στη 7η ανοιχτή συνέλευση της Ρι.Κι.Π. Β.Β.Β. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">