ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μας υποχρεώσατε




Ο φάκελλος που σας παραδόθηκε πριν από ένα χρόνο κατόπιν της αξιώσεως σας τι έγινε κ.Ταστάνη;

Πολλές φορές είναι να απορεί κάθε πολίτης για όσους αξίωναν θεσμικό ρόλο και την είσοδό τους στα κοινά του δήμου και την πολιτική.

Θέσατε το ζήτημα σε ένα από τα δεκάδες δημοτικά συμβούλια που έχουν μεσολαβήσει στο δήμο Γλυφάδας;

Τελικά έχουμε ένα κοινό αυταπόδεικτο με όλους τους εμπλεκόμενους. Αξίωσαν να βρεθούν στην περιφέρεια, στην κυβέρνηση, στο δήμο, και δεν έχουν ακολουθήσει ούτε μια φορά ότι άπτεται του ρόλου που αξίωσαν.

Μας υποχρεώσατε, και σήμερα γνωρίζουμε τι θα σχηματίζατε και εσείς αν κάποιοι συμπολίτες μας έκαναν το τραγικό λάθος.

Στον αντίποδα έχουμε πειστήρια και αποδείξεις τι πράττουν όσοι έπρεπε να ανατραπούν ώστε να υπάρξουν ''αλλαγές''

Αυτό που πρέπει να ανατραπεί σήμερα είναι το σύνολο των εμπλεκόμενων, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως τιμητές των πάντων, και είναι πασιφανές τι εξυπηρετούν.

Αυτός που ακολουθείται κ.Ταστάνη είναι ο ορθός τρόπος για κάποιον που αξίωσε συμμετοχή στους θεσμούς, σύμφωνα όσων γνωρίζετε και αποσιωπάται.

Υπάρχουν αντίπαλοι που πρέπει να ανατραπούν, η αποκλειστικά νεοελληνικές παθογένειες που συντηρούνται όπως και ανευθυνότητα;

Τέλος να σας ρωτήσω δημόσια, με ποιόν συναλλάσεστε περισσότερο, με τους ψηφοφόρους της ''ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ'', η με τον Γ.Παπανικολάου;

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Τ.ΤΑΣΤΑΝΗ

Έπειτα των εκλογών με τον κ.Ταστάνη έχουμε συναντηθεί τυχαία δυο φορές. Μπορείτε να τον ρωτήσετε πόσες φορές έχει συναντηθεί με τον κ.Παπανικολάου;

Κατά ομολογία του κ. Ταστάνη ο φάκελλος που είχε ζητήσει ώστε να λάβει γνώση των στοιχείων όπως μου είπε σήμερα ποτέ δεν έφτασε στα χέρια του, ενώ τον άφησα στο σπίτι του με την επισήμανση να δοθεί στον ίδιο. (Αντιλαμβάνομαι επαρκώς)

Μπορείτε να μας πείτε κ.Ταστάνη πότε μας πληρώσατε ώστε να θεωρείτε ότι με τα χρήματα καθορίζεται τι θα γράφεται δημόσια;

Ο κ. Ταστάνης χρησιμοποιεί τακτικές πολιτικάντηδων που ο λαός καταδίκασε, θεωρώντας ότι με τον χρηματισμό μπορεί να αλλάξει η αλήθεια. Σαφέστατα ισχύει κατά κόρον σήμερα ο χρηματισμός, όμως πως ο κ.Ταστάνης χρησιμοποιεί σε εμένα αυτούς τους ισχυρισμούς; Του έδωσα τέτοιο δικαίωμα;
Του ζήτησα έστω μια (1) φορά χρήματα; Υπέπεσε στην αντίληψη του ότι χρηματίστηκα έστω μια φορά από κάποιον άλλο με σκοπό να στραφώ εναντίον του;

Έχοντας αρκετές περιπτώσεις πληρωμένων δημοσιευμάτων, τα οποία πλήρωνε σε ορισμένους ώστε να χτίσει το προφίλ του, και στον αντίποδα την υποστήριξη που του παρασχέθηκε ανιδιοτελώς επί χρόνια από τον Γλυφάδα web, χωρίς να υπάρξει από τη πλευρά του ούτε μια (1) ανάλογη ενέργεια, κρίνουμε τις προδιαγραφές Ταστάνη, όπως και αν αρμόζει στους θεσμούς, δεδομένου ότι πάντα θέτει εαυτόν ανώτερο των υπολοίπων, και πάντα προτάσσει ότι ο ίδιος αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα των υπολοίπων πολιτών, άρα δεν χρειάζεται να κάνει ΤΙΠΟΤΑ για όλους τους υπολοίπους γιατί προέχει το τομάρι του.

Λυπάμαι αφάνταστα για λογαριασμό όσων αξιώνουν συμμετοχή στους θεσμούς
και δεν πράττουν το ορθό. Τουλάχιστον σε αυτό το σημείο αυταπόδεικτα διαφέρουμε, άρα υπάρχει και η άλλη προοπτική, η άλλη πλευρά όσων απαιτούνται σήμερα σε επίπεδο θεσμών.


Υ.Γ: Ξέρετε γιατί ο κ.Ταστάνης τουλάχιστον για εμένα είναι απαράδεκτος για τους θεσμούς; Γιατί πιστεύει ότι σκέφτεται ο ίδιος χωρίς να έχει γνώση της πραγματικότητας και των αποδεικτικών στοιχείων.

Δεν υπήρξαν ραδιοπειρατές στη Γλυφάδα κ. Ταστάνη, υπήρξαν αποκλειστικά απαράδεκτοι των θεσμών και του πολιτεύματος που φρόντισαν για τις γνωστές οικογένειες της διαπλοκής, που συνεχίζουν να παρανομούν με σειρά ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ, ενώ συνολικά ως κόμματα - πολιτικοί τους καλύπτεται και τους υπηρετείται.

Υπήρξαν εγκληματικές κυβερνήσεις, τσιράκια και συνεργάτες της διαπλοκής που από κοινού λήστευαν πολίτευμα και πολίτες ώστε να έχουν ευκολότερο έργο ελλείψει αντιδράσεων.

Μη ξεχνάτε ότι επί χρόνια κάνετε συνολικά τους ''κινέζους'' αποσιωπώντας  τις καταχρηστικές διώξεις κατασχέσεις που με δόλο τελέστηκαν στη πόλη μας, άρα συνολικά υπηρετείται την ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Ποιος πολίτης δεν γνωρίζει σήμερα ότι πέραν του ενός ραδιοτηλεοπτικού ΜΜΕ κανείς δεν δικαιούται δεύτερο η τρίτο, ενώ  δέκα οικογένειες έχουν σειρά ραδιοτηλεοπτικών με την ανοχή του συνόλου των κομμάτων. Και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μπορείτε να μας πείτε πως κυβερνάει η αριστερά όταν η διαπλοκή των δέκα οικογενειών βρίσκεται στο απυρόβλητο παρανομώντας, και στον αντίποδα αντί ορθών πολιτικών για τον λαό και αποκατάσταση - κοινωνική δικαιοσύνη - διαπράττεται κατασυκοφάντηση. 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μας υποχρεώσατε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">