ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να δοθούν εξηγήσεις για τις καταχρηστικές ενέργειες της αντιτρομοκρατικής

Αναμένω τις απαντήσεις των αρμοδίων της σημερινής κυβέρνησης, 
όσων αφορά τις σχεδιασμένες επί χάρτου μεθόδους τρομοκράτησης των πολιτών από την αντιτρομοκρατική, η οποία με επεμβάσεις σε οικογενειακά άσυλα πολιτών που ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με επικηρυγμένους ληστές και τρομοκράτες, προάσπιζε τα συμφέροντα συγκεκριμένων κομμάτων - πολιτικών - μεγαλόσχημων - συστημικών κύκλων.

Παραθέτω για δεύτερη φορά το άρθρο που τονίζει το απόλυτο έλλειμμα δημοκρατίας στη χώρα μας, και αναμένω τις δέουσες ενέργειες ώστε να μας δοθούν οι απαιτούμενες απαντήσεις και εξηγήσεις.

Έπειτα από το κύμα διαπλεκόμενης τρομοκρατίας, και της γνωστής συστημικής, απαιτείται και χρειάζεται να ξεκαθαρίσει μια δια παντός το ζήτημα τρομοκρατίας και τρομοκράτησης στη χώρα μας.

Ενώ δεν γνωρίζουμε κανένα από τους υποτιθέμενους ''τρομοκράτες'', και δεν κινδυνεύσαμε ποτέ από τους περιβόητους ληστές, γνωρίζουμε απόλυτα την τρομοκρατία που ασκείται από την πλευρά των σωμάτων και υπηρεσιών που δημιουργήθηκαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τα συστημικά media των ληστών της συνταγματικότητας, της δημοκρατίας, της χώρα μας, και των πολιτών, ξέσπασαν σε άναρχες κραυγές τρομοκρατίας ενώ συνολικά  γνωρίζουμε ποια ήταν και παραμένει η βασική τρομοκρατία στη χώρα μας.

1) Οφείλουμε να θυμίζουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ριζοσπαστισμός και η αριστερά δεν συνεχίζουν όσα δημιουργήθηκαν από δεξιόστροφα κόμματα.

2) Οφείλουμε να θυμίσουμε τις προτάσεις αφοπλισμού όλων των αστυνομικών, την κατάργηση της αντιτρομοκρατικής, όπως και όλων των ειδικών σωμάτων που δημιουργήθηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να μακρηγορήσω, δεδομένου ότι δημόσια τίθεμαι κατά του ψευδεπίγραφου σωφρονιστικού συστήματος, και αξιώνω ριζοσπαστικές αναπροσαρμογές, η ακόμη και την κατάργηση του, δεδομένου ότι σωφρονισμός δεν υφίσταται στη χώρα μας.

Ένας κοινός κλέφτης, έπειτα των κατηγοριών ενός σάπιου συστήματος, οδηγείται στις φυλακές υποτίθεται για σωφρονισμό, και βγαίνει σπουδαγμένος ληστής. Ένας ληστής έπειτα από λίγα χρόνια στις φυλακές βγαίνει ''τρομοκράτης'', και ένας ''τρομοκράτης'' σίγουρα θα αποφυλακιστεί με τα εφόδια ενός αρχιμαφιόζου.

Μια ριζοσπαστική αριστερή κυβέρνηση οφείλει άμεσα τις ενδεδειγμένες αναπροσαρμογές τόσο του υποτιθέμενου σωφρονιστικού συστήματος, όσο και όσων συνεπάγονται αυτού.

Όσων αφορά την ''τρομοκρατία'' θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αναφερθεί στη σημερινή κυβέρνηση, ούτε στα μέλη και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ποια ήταν και παραμένει επί μήνες διακυβέρνησης.

Να σας θυμίσω ότι έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων που τελέστηκαν στη ΓΛΥΦΑΔΑ, κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, οργανώθηκε από πλευράς συστημικών κέντρων και εκτεταμένη συνέχιση της τρομοκράτισης.

Συγκεκριμένα, έπειτα από εντολές που δόθηκαν από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα, και άτομα, δεχτήκαμε και παραβίαση οικογενειακών ασύλων από οπλισμένους της αντιτρομοκρατικής, η οποία μεσάνυχτα αναζητούσε τους επικηρυγμένους ληστές και τρομοκράτες στην οικία μας. (Αυτό συνέβη πριν αναλάβει η κυβέρνηση του παρόντος) 

Κυβέρνηση είστε, ερευνήστε ποιοι έδωσαν τις εντολές και που αποσκοπούσαν για έρευνες της αντιτρομοκρατικής στη Γλυφάδα, και συγκεκριμένα σε οικογενειακά άσυλα πολιτών που ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με τους επικηρυγμένους. 

Επιπροσθέτως, καλείστε δημόσια οι κυβερνώντες να μας αναφέρετε αν κάτι ανάλογο όσων σχεδιάστηκαν κατά υμών, με επέμβαση της αντιτρομοκρατικής, έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στα δικά σας οικογενειακά άσυλα, όσο και των κυρίων που εμφανίζονται στην φώτο (Αν πράγματι έχει ισχύσει και σε εσάς κάτι ανάλογο, επάξια βρίσκεστε στην πολιτική εκπροσωπώντας τους πολίτες, και καλώς πράξατε που θέσατε τον υποφαινόμενο εκτός όλων των εκλογικών διαδικασιών. Το ανάλογο για το σύνολο των εκλεγμένων στη Γλυφάδα - όλων των κομμάτων - οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν αναφορές στην ''δημοκρατία'')

Αν πράγματι η σημερινή κυβέρνηση, έπειτα από όσα κάκιστα έχουν ισχύσει, δεν πράξει το ελάχιστο για αποκατάσταση των κακώς κειμένων, θα ανατραπεί, δεδομένου ότι η δημοκρατία θα παραμένει νοσούσα.

Οφείλετε να αποκαταστήσετε την συνταγματικότητα και την δημοκρατία στη χώρα μας, και αρχικά καταλαμβάνοντας την ΕΞΟΥΣΙΑ στο σύνολο όλων των δομών και υπηρεσιών της χώρας μας, οι οποίες συνεχίζουν να ελέγχονται είτε από παρελθόντες κυβερνήσεις - πολιτικούς, είτε από μεγαλόσχημους και το παρακράτος.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές Διώξεις και Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να δοθούν εξηγήσεις για τις καταχρηστικές ενέργειες της αντιτρομοκρατικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">