ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συγκέντρωση την Κυριακή στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα

"Δεν θα δεχθούμε νέα μέτρα λιτότητας, η κυβέρνηση πρέπει να τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις και να υλοποιήσει το πρόγραμμά της" προειδοποιούν τα συνδικάτα λίγες ώρες πριν από τη σύνοδο κορυφής, προχωρώντας σε νέο συλλαλητήριο σήμερα Κυριακή το απόγευμα στο Σύνταγμα (7.30).

Με κάλεσμά του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί του πολίτες της χώρας στη συγκέντρωση που διοργανώνεται σήμερα Κυριακή (21/6/2015) στην πλατεία Συντάγματος για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση αξιοπρέπειας της χώρας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου έχει ως εξής:«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των συνδικάτων την Κυριακή 21/06 στις 19:30 στο Σύνταγμα, παραμένουμε ακλόνητοι στη μάχη για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγκέντρωση την Κυριακή στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος