ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Tο ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας


Αν πρέπει να πω το ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας, την οποία καταργούν τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου, συνεπάγεται πραγματικής δημοκρατίας, η οποία δεν υφίσταται στη χώρα μας και πρέπει άμεσα να ισχύσει. 

Να τους σταματήσουμε με το ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας, της Δημοκρατίας, της Ζωής, είναι τα ''μηνυματάκια'' που περνούν στα sosial media, και τα κομματικά στελέχη, τα οποία έχουν καταργήσει την αξιοπρέπεια, και την πραγματική δημοκρατία των ερτζιανών...και των πολιτών...και πρέπει να τα επαναφέρουν.

Όσοι θα πουν σήμερα το μεγάλο ΟΧΙ, το οποίο το συνδέουν με την αξιοπρέπεια, πρέπει κοιτάζοντας κατάματα την αλήθεια να απαντήσουν αν και οι ίδιοι λειτουργούν κατά το ίδιο βρώμικο σύστημα των δανειστών - κατάργησης της αξιοπρέπειας. (Όσα ίσχυσαν για τις 2.500 χιλ. της ΕΡΤ, να ισχύσουν και για εμάς. Να επαναλειτουργήσουμε δημο-κρατικά, όπως το πρότεινα στη κυβέρνηση)

Το «Όχι» θα σημάνει ότι η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα, ο λαός της μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του, να αμφισβητήσει τη λιτότητα, και να επιλέξει ένα διαφορετικό δρόμο.

Θεωρώ ότι ανοίξαμε ως λαός ένα διαφορετικό δρόμο, και σήμερα υφίσταται μια κυβέρνηση που φρόντισε τις 2.500 χιλ. της ΕΡΤ, ενώ αγνόησε επιδεικτικά την Δημο - Κρατια στις τοπικές κοινωνίες, και ειδικά στα νότιοανατολικά προάστια που δεν υφίσταται κανένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο.

Με το περήφανο «Όχι» ο ελληνικός λαός θα ισχυροποιήσει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Με το περήφανο «Όχι» ο ελληνικός λαός θα δώσει φωνή σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Οι κάτοικοι Γλυφάδας ουδέποτε ισχυροποίησαν τη τοπική κοινωνία - δημότες - άρα πως επιθυμούν ισχυροποιημένη την Ελλάδα στην Ευρώπη;
O ελληνικός λαός θα δώσει φωνή σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, όπως εμείς δώσαμε ''φωνή'' σε χιλιάδες συμπολιτών μας στο βαθμό του δυνατού επί δεκαετίες, ενώ δεν μας παρείχαν ποτέ το ανάλογο. (Ούτε μια φορά)

Συγκροτούμε ανοιχτές - μαζικές λαϊκές επιτροπές για να δυναμώσουμε κι άλλο το "Όχι". Γιατί η πατρίδα είμαστε όλοι και όλες εμείς που ζούμε εδώ, που δουλεύουμε εδώ, που αγωνιζόμαστε εδώ και δεν έχουμε κρυφούς λογαριασμούς και συμφέροντα αλλού.

Η πατρίδα είμαστε όλοι και όλες εμείς που ζούμε εδώ, που δουλεύουμε εδώ, που αγωνιζόμαστε εδώ, και βλέποντας - βιώνοντας - τι ισχύει επί δεκαετίες - και ειδικά σήμερα με μια κυβέρνηση που θα έφερνε την δημοκρατία, την δικαιοσύνη, και την αλληλεγγύη, ενώ φρόντισε αποκλειστικά για τους έμμισθους της ΕΡΤ, θα παρακαλούσα τους συμπαθείς συμπολίτες μας να δηλώσουν δημόσια (να τοποθετηθούν) ποια είναι η πατρίδα του υποφαινόμενου;

Θα ακούσουμε πολλά, ψέματα και λάσπη. Είναι ο πανικός τους που ένας λαός ορθώνει το ανάστημά του και λέει "Φτάνει πια. Τώρα μιλάμε εμείς".

Θυμίζω τις διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, οι οποίες σαφέστατα δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν τα ψέματα και η λάσπη όσων μεθόδευαν για το ιδιοτελές τους συμφέρον την χειραφέτηση των συμπολιτών μας ώστε να γίνονται υποχείρια της οικονομικής ελίτ και των συμφερόντων τους.

Η πρόταση των δανειστών σημαίνει ταπείνωση και υποταγή.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ.

Το μεγάλο ΟΧΙ γνωρίζετε ότι το είπαμε στα κόμματα εξουσίας 42 ετών, δεδομένου ότι ήταν υποταγμένα σε μια χούφτα οικογένειες ολιγαρχών της διαπλοκής, δημιουργώντας την ταπείνωση εκατομμυρίων πολιτών, και θα το πούμε και στους δανειστές.

Στον αντίποδα η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν διαφοροποίησε το ελάχιστο ώστε να επαναφέρει την αξιοπρέπεια, και την δημοκρατία στις τοπικές κοινωνίες. Όπως θυμάστε προεκλογικά τοποθετήθηκα (από τις λίγες φορές) λέγοντας ότι ακόμη και μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θα υφίσταται η διαπλοκή της οικονομικής ελίτ, η οποία θα κατευθύνει κατά το δοκούν το κοινωνικό σύνολο. 

Κάντε μια καταμέτρηση των ετών που εκτεθειμένος δημόσια αναφέρω την αλήθεια, δείτε τα πεπραγμένα τόσο των κομμάτων, όσο και των συμπολιτών σας, και σίγουρα θα έχετε καθαρή εικόνα ότι συστηματικά κάποιοι εντός της χώρας λειτουργούν ακριβώς με το ίδιο σύστημα κατά Ελλήνων πολιτών, το οποίο σύστημα δεν δέχονται από τους δανειστές. 

Τις επόμενες μέρες όλοι και όλες μαζί είμαστε παντού στην κοινωνία ενωμένοι με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Ο ένας δίπλα στον άλλο και όλοι μαζί σε όποιον έχει ανάγκη.

Γνωρίζω καλύτερα από τον κάθε ένα πόσο δίπλα ήταν οι νεοέλληνες σε όποιον είχε ανάγκη, και αρκεί να θυμηθείτε τι έπραξαν σε τοπικό επίπεδο πριν από χρόνια, και πριν από λίγους μήνες, όσοι διαθέτουν ήδη ένα μισθό του δημοσίου είτε οι ίδιοι, είτε από παρένθετα πρόσωπα, και σαφέστατα επιθυμούν και περισσότερα...

Σταδιακά έρχεται η μεγάλη ώρα που θα πέσουν συνολικά οι μάσκες, και ας φροντίσουν οι εμπλεκόμενοι, ειδικά με την πολιτική, να είναι αρχικά οι ίδιοι σωστοί ώστε να αξιώνουν το ανάλογο.

Συμμετέχουμε το απόγευμα στη Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

και λέμε ΟΧΙ για το κοινωνικό σύνολο, και τη χώρα, όχι για εμάς...δεδομένου ότι εξήγησα αναλυτικά, και ας μην το εκτιμήσουν ποτέ ορισμένοι...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Για την διαπλοκή - οικονομική ελίτ - υπήρξαν δεκάδες απαλλακτικά βουλεύματα, για εμάς κανένα. Για τους απολυμένους κρατιστές της ΕΡΤ, έπειτα από 1,5 χρόνο λύθηκε το ζήτημα, για την δημο-κρατία  έπειτα από 11 δεν έγινε το ελάχιστο, και μιλάμε για αξιοπρέπεια... (Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι μια (1) δημοκρατία υπάρχει, η οποία βρίσκεται υποχείριο των οικονομικά ισχυρών εις βάρος της πλειονότητας.)

Πως μπορεί σε μια δημοκρατική χώρα, να ισχύουν παράλληλα 850 ταχύτητες, και 582 μέτρα και σταθμά;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Tο ΟΧΙ της Αξιοπρέπειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">