ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλ. Τσίπρα από που να μεταδώσουμε το ραδιοφωνικό σποτ;




Κύριε πρωθυπουργέ από που να μεταδώσουμε το ραδιοφωνικό σπoτ;
Έχουμε μαζικά μέσα στα νότια προάστια;

Ως κυβέρνηση δεν κάνατε απολύτως τίποτα για απόδοση δικαιοσύνης και πραγματικής δημοκρατίας, άρα πως θα μεταδώσουμε το ραδιοφωνικό σποτ για τους κατοίκους στα νότια;

Φροντίσατε, όπως φρόντιζε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική ελίτ, ώστε να υπάρξει επανεξέταση και ένα απαλλακτικό βούλευμα κατά των καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM;

Γιατί δεν το φροντίζετε σήμερα; Γιατί δεν μας δίνετε τη δυνατότητα ως κυβέρνηση να λειτουργήσουμε σύννομα;

Προσωπικά απέδειξα επί δεκαετίες ότι δεν φοβάμαι κανένα και τίποτα, δεδομένου ότι εξέφραζα δημόσια τις απόψεις μου κατά των νεοφιλελεύθερων κυβερνήσεων, ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, και ήμουν συνεχώς στοχοποιημένος δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας καλύψει σε όσα υποσχέθηκε, ώστε να διαπιστώσουν οι κάτοικοι στα νότια ότι υπάρχει διάθεση για πραγματική δημοκρατία;

Όσο οι κάτοικοι στα νότια, και την Γλυφάδα, διαπιστώνουν το έλλειμμα διάθεσης αποκατάστασης, και πραγματικής δημοκρατίας, δεν πρόκειται να ενισχύσουν την αριστερά όσο χρειάζεται και απαιτείται.

Όσα διαμορφώθηκαν στον παρελθόντα χρόνο, κατά της τοπικής δημοκρατίας, πλουραλισμού, πολυφωνίας, ισότιμης συμμετοχής, έχουν αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο, το οποίο συνθέτει, κρίνει, και αξιολογεί επαρκώς. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες, για πραγματική δημοκρατία - και κοινωνική δικαιοσύνη, άρα οι πολίτες, και προσωπικά ο ίδιος, θέλουμε την απόδειξη.

Θέλουμε τις πολιτικές ισότιμης πρόσβασης επί παντός επιστητού, και προσωπικά το επιθυμώ για τα ερτζιανά, με μια ρύθμιση - σχέδιο νόμου ΦΕΚ, το οποίο να δημιουργεί το πλαίσιο αποκατάστασης πραγματικής δημοκρατικότητας - νομιμότητας - των ερτζιανών - Ειδικά του Ν.Αττικής.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλ. Τσίπρα από που να μεταδώσουμε το ραδιοφωνικό σποτ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">