ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρανομούσα κακοδιοίκηση στο δήμο Γλυφάδας

Παρανομούσα η διοίκηση Παπανικολάου, η οποία συνεχίζει τις παρανομίες των κομματικών διοικήσεων του παρελθόντος, κατά του τόπου και των δημοτών, ώστε να υπηρετούνται διαπλεκόμενα, μαφιόζοι, και κομματικά ραδιοτηλεοπτικά. 

Σχεδόν επί ένα χρόνο, ο νεοδημοκράτης δήμαρχος, συνεχίζει τις παρανομίες του χασάπη τέως δημάρχου Κ.Κόκκορη, ο οποίος τροφοδοτούσε το δημόσιο χρήμα σε συγγενικά του πρόσωπα κρεοπώλες και ημέτερους, ενώ παρανομούσε συστηματικά κατά των αιτήσεων, ώστε να υπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα μαφιόζων και διαπλοκής με τους οποίους διατηρούσε σχέσεις.

Το αντίστοιχο ισχύει και επί του παρόντος με διαφορετικούς όρους και πρόσωπα, με συγγενείς Παπανικολάου που διορίστηκαν στο δήμο επί ημερών του, και με σειρά ημέτερων στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, ενώ συνεχίζεται η παρανομία για τα οφέλη μαφιόζων και διαπλεκόμενων.

Στον αντίποδα, οι απαράδεκτες παρατάξεις συνεδριάζουν στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να εγκρίνουν την λειτουργία πάσης φύσεως τοπικών επιχειρήσεων με δυνατότητα μουσικής, κατόπιν αιτήσεων από τη πλευρά ενδιαφερομένων, οι οποίοι σαφώς αφού αιτήθηκαν, οι αιτήσεις τους πρέπει να περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο για έγκριση, την ίδια στιγμή που συνολικά οι ενήμερες παρατάξεις, όπως και η διοίκηση Παπανικολάου συνεχίζουν τη παρανομία κατά των αιτήσεων επαναλειτουργίας του κατασχεθέντα ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004.

Ως κάτοικοι του τόπου μας δαπανήσαμε περισσότερα από 100.000 χιλ. ευρώ ώστε να υφίσταται το ελάχιστο του τοπικού πολιτισμού στα ερτζιανά της πόλης μας, και αντί αρωγής του δήμου δεχτήκαμε διώξεις και κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ενώ οι εκάστοτε κακούργοι εκλεγμένοι από τη χρηστή διοίκηση του δήμου παρανόμησαν και παρανομούν αντί των ενεργειών που όφειλαν.

Δεν μπορεί να συνεχίζεται επ΄άπειρον κακούργοι, παρανομούντες, και εγκληματικές παρατάξεις στα έδρανα του δήμου, οι οποίοι παρουσιάζονται ως κατάλληλοι για τη χρηστή διοίκηση χωρίς να παρέχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του βασικού καθήκοντος που έχουν.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις

Δεκαετίες παρανομούντων διοικήσεων - δημάρχων - αιρετών - στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmal.com


Υποσημείωση: Δεδομένης της συνέχισης της παρανομίας κατά των αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, και της καθολικής απουσίας τοποθετήσεων από τη πλευρά όσων αξιώνουν να διαχειριστούν το δημόσιο χρήμα, και τα κοινά του τόπου μας, καθημερινά βασικό θέμα  θα είναι το συγκεκριμένο μέχρι την ανάληψη ευθυνών όσων αξίωσαν να μπουν στο δήμο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρανομούσα κακοδιοίκηση στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">