ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Λεουτσάκος: Ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ η Πλατφόρμα



«Εκφράζουμε τον προγραμματικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ» διαμήνυσε την Τρίτη σε τηλεοπτικό κανάλι για την Αριστερή Πλατφόρμα ο προσκείμενος στη συνιστώσα βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος.

«Αποτέλεσε την ψυχή στη συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ η Αριστερή Πλατφόρμα. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την Αριστερή Πλατφόρμα» σημείωσε με έμφαση, δηλώνοντας μεν ότι «ο Τσίπρας είχε συμβολή στην ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση και κυβέρνηση» συμπληρώνοντας όμως ότι «υπήρχε αντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα για την απαλλαγή των μνημονίων, όταν πάψει να υπάρχει τα πρόσωπα δεν θα μπορούσαν να παίξουν τον ίδιο ρόλο.»

«Ο κ. Σόιμπλε έδωσε συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο αυτό και μόνο φτάνει» δήλωσε δε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας αιχμές κατά της πλειοψηφίας.

«Έχουμε πει πού θα βρούμε τα λεφτά, 2,5 χρόνια εξηγούμε πώς υπάρχει εναλλακτικός δρόμος, εναλλακτικός δρόμος στα μνημόνια δεν αποτελεί νέο μνημόνιο» ανέφερε ο κ. Λεουτσάκος.

«Επιθυμούμε την εθνική και τη λαϊκή κυριαρχία της χώρα μας» δήλωσε ακόμη.

Σχολιάζοντας εξάλλου το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, ο Στάθης Λεουτσάκος ανέφερε ότι «καμία συζήτηση σε κανένα όργανο δεν έχει γίνει για ψήφο εμπιστοσύνης...» «Ανά δυο ώρες κυκλοφορεί νέα διαρροή από το Μαξίμου» σχολίασε ειρωνικά ο βουλευτής.

Ο βουλευτής άφησε μάλιστα αιχμές «για υπουργούς (της κυβέρνησης) που ήταν και σε άλλα κόμματα». «Τους γνωρίζετε...» είπε με νόημα.
Επί χρόνια ο κ.Τσίπρας, και όσοι υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο, δήλωναν με νόημα ότι οι πλειοψηφίες δεν σημαίνει ότι εκφράζουν και τη δημοκρατία, και εννοούσαν σαφώς την συγκυβέρνηση ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, ενώ σήμερα ως κυβερνητική πλειοψηφία φαίνεται ότι σκόπιμα ξεχνούν τις δηλώσεις τους. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Λεουτσάκος: Ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ η Πλατφόρμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">