ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τριτοκοσμική Γλυφάδα, τριτοκοσμική Ελλάδα

Οφείλω ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τονίζω τι ισχύει και στη τριτοκοσμική Γλυφάδα που κάποιοι προσπαθούν να χαρακτηρίσουν Ευρωπαϊκή σύγχρονη πόλη, και παράλληλα ένα από τους πλουσιότερους δήμους της χώρας.

Αρχικά τονίζεται ότι στους πλούσιους και μεγάλους δήμους της χώρας υφίσταται είτε ένα δημοτικό ραδιόφωνο είτε ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση, άρα η Γλυφάδα ναι μεν είναι ένας δήμος, με πλούσια αποκομιδή εσόδων, από πολλές πηγές, όμως ο φτωχότερος όλων δεδομένων όσων πολιτεύονται τοπικά, και σύμφωνα όσων ισχύουν.

Συνεχίζοντας θα σας παραπέμψω στο άρθρο Αλέξη Τσίπρα η χώρα παραμένει τριτοκοσμική από το οποίο θα καταστεί σαφές τι σήψη επικρατεί σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο στη χώρα μας, και ειδικότερα στη Γλυφάδα όπου οι εκάστοτε κομματικοί εκλεγμένοι είναι υπάλληλοι και υπηρέτες της διαπλοκής και συμφερόντων εκτός του δήμου Γλυφάδας.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελεεινό και πρόστυχο να στηρίζεις επί χρόνια ένα χώρο και άτομα τα οποία πλην του δικού τους βολέματος σε θέσεις και καρέκλες εξουσίας κ.τ.λ, δεν έπραξαν το ελάχιστο όσων υποσχόντουσαν.

Γι' άλλη μια φορά, έπειτα από 42 χρόνια ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, όσοι και όσες αξίωναν ''σεμνά'' και ''ταπεινά'' θεσούλες εξουσίας και προνομίων καθίσταται αυταπόδεικτο ότι αποτελούν μια κοινή φάρα νεοελλήνων προδοτών σε εθνικό επίπεδο, και στον αντίποδα ένας δήμος που απαρτίζεται από κοράκια στη υπηρέτηση διαπλεκόμενων.

Επιθυμώ το ίχνος αποδείξεως για την δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, και την αλληλεγγύη που υποσχόντουσαν προεκλογικά, τόσο για τις καρέκλες στην κυβέρνηση, όσο και για το δήμο Γλυφάδας, και τονίζοντας ότι οι εν λόγω πρέπει να περάσουν από ειδικά λαϊκά δικαστήρια να δικαστούν και να καταδικαστούν.

Αρκετά κράτησε η εθνική προδοσία από τα κόμματα βαθιάς σήψης. Κόμματα τα οποία επιλέγουν και συντηρούν όσοι και όσες συμπράττουν σε κατάργηση του συντάγματος, άρα παράλληλα με τους εκλεγμένους, εθνικοί προδότες, σύμφωνα της ακροτελεύτιας διάταξης του Συντάγματος. 

Η δημοκρατία και το δίκαιο, και εννοώ τη πραγματική δημοκρατία και δικαιοσύνη, δεν έχουν καμία υπόσταση σε αυτή τη χώρα, και το μερίδιο ευθύνης το φέρουν όσοι και όσες για τους δικούς τους λόγους σιωπούν στην ισχύουσα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

Έπειτα από δεκαετίες παντελούς ελλείμματος εκπροσώπησης από τη πλευρά όλων των κομμάτων, τα οποία θεώρησαν πρέπον αντί να υπηρετούν τους πολίτες να στήνουν μηχανισμούς φασισμού, και με βασικό δεδομένο όσα ισχύουν μέχρι αυτή τη στιγμή, τόσο από πλευράς κοινοβουλευτικών, όσο και από τη πλευρά αιρετών - λαμογίων - δήμου Γλυφάδας, καθίσταται αυταπόδεικτο ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.  

Αν είναι δυνατόν να αποδέχεται πολίτης με σώας τας φρένας τους πρώτους τυχόντες που ορκίστηκαν σεβασμό στο Σύνταγμα, και τους νόμους, ώστε να είναι οι βασικοί συντελεστές που τα καταλύουν στη πράξη.

Αν είναι δυνατόν να αποδέχεται πολίτης με σώας τας φρένας ότι λογίζεται ορθό αντί υπηρέτησης των πολιτών από όσους αξίωσαν την εκλογή τους, να στήνονται ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ μηχανισμοί εξόντωσης, διώξεων και κατασχέσεων, ώστε να υπηρετηθούν μια χούφτα οικογένειες που με την στήριξη των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ  λειτουργούν σειρά ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ραδιοτηλεοράσεων.

Και ενώ έπεισαν ότι θα υπάρξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ώστε να βρεθούν σε θεσμικές καρέκλες, το μοναδικό υφιστάμενο είναι η καθολική ΠΡΟΔΟΣΙΑ από τη πλευρά τους, και καμία απολύτως ενέργεια όσων υποσχόντουσαν για τις θεσούλες και τα προνόμια.

Δείτε τα πεπραγμένα ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, και ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ώστε να καθίσταται σαφές ότι συνολικά εξαπάτησαν και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τα εχέγγυα για τις θέσεις και ρόλους που αξίωσαν. 

Γνωρίζεις έπειτα από σειρά αιτήσεων, προτάσεων, και ενημέρωσης, έστω και μια ορθή ενέργεια από τη πλευρά του συνόλου που αξίωσε καρέκλες;

Αν δεν γνωρίζεις να έχει υπάρξει ούτε μια ενέργεια, δεν δικαιούσαι ούτε να αμφισβητείς, ούτε να παριστάνεις τον Κινέζο, όταν αυταπόδεικτα στους θεσμούς υφίστανται ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τριτοκοσμική Γλυφάδα, τριτοκοσμική Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">