ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλέξη Τσίπρα η χώρα παραμένει τριτοκοσμική

Οφείλω ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τονίζω τι ισχύει στη τριτοκοσμική Ελλάδα που κάποιοι προσπαθούν να χαρακτηρίσουν Ευρωπαϊκή χώρα.

Κύριε πρωθυπουργέ, αν κάποιοι άλλοι πλην των μελών του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθήσουν να κατοχυρώσουν ένα πολιτικό κόμμα με την επωνυμία ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτεία θα τους νομιμοποιήσει;

Σύντομο ιστορικό απόδειξης τριτοκοσμικής χώρας
Στις αρχές τις δεκαετίας του 90 κατατίθεται αίτηση στο αρμόδιο υπουργείο από τον υποφαινόμενο για ίδρυση - εγκατάσταση - και λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', παράλληλα πληρώνεται παράβολο, και κατατίθεται το λογότυπο του σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM''

Μετά από λίγο χρονικό διάστημα λειτουργεί στη Γλυφάδα ένας άλλος ραδιοφωνικός σταθμός, με την επωνυμία ''ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ'', ο οποίος ξαφνικά αλλάζει επωνυμία και χρησιμοποιεί την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' έπειτα της δικής μου κατάθεσης αίτησης, παραβόλου, και λογότυπου στο υπουργείο, και ουσιαστικά κατοχύρωσης επίσημα στη πολιτεία της επωνυμίας ραδιοφωνικού σταθμού.

Κάτω από ''άγνωστες'' συνθήκες το άτομο που έκλεψε την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' έπειτα της δικής μας αίτησης, παραβόλου, και λογότυπου στο υπουργείο, λειτουργεί σύννομα από τη Γλυφάδα, με βεβαίωση λειτουργίας, και με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM''. Ο εν λόγω ραδιοφωνικός σταθμός πουλήθηκε στον όμιλο Κουρή, ώστε οι παρανομούντες της χώρας να έχουν σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής.

Ως πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος επί χρόνια διατυμπάνιζε ότι με το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα υπάρξει δικαιοσύνη, μπορείτε να μας παρέχετε  ένα δείγμα αποδείξεως της δικαιοσύνης που είχατε επικαλεστεί;  

Αναφέρω το συγκεκριμένο θέμα δεδομένου ότι οι προσφυγές με όσα έχουν μαζευτεί θα είναι εκατοντάδες... και ενώ εσείς μας είχατε υποσχεθεί δικαιοσύνη... η οποία παραμένει ανύπαρκτη στη χώρα μας.

Οφείλετε ως κυβέρνηση, και προσωπικά ως πρωθυπουργός, να δώσετε εντολή στον αρμόδιο υπουργό, και αυτός με τη σειρά του στους υφισταμένους του υπουργείου του, ώστε να ερευνήσουν πως γίνετε σε μια ''δημοκρατική χώρα'' με βασικό δεδομένο αίτηση, παράβολο, και κατοχύρωση επωνυμίας στο υπουργείο, κάποιος άλλος να χρησιμοποιεί μετέπειτα την ίδια επωνυμία, για τον ίδιο λόγο, στην ίδια περιοχή, και να νομιμοποιείται, ενώ ο υποφαινόμενος να δέχεται διώξεις και κατασχέσεις, δεδομένου ότι ανέφερε δημόσια τι ισχύει σε επίπεδο του γνωστού νεοελληνικού συστήματος και σαφώς επικαλούμενος την ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος, γιατί αυταπόδεικτα είχαν καταργήσει την ορθή λειτουργία του πολιτεύματος.

Σύμφωνα με την προαναφερόμενη λεπτομέρεια καθίσταται αυταπόδεικτο ότι η χώρα ήταν και παραμένει τριτοκοσμική, και αναλογίσου πόσους έχουν διορίσει τα κόμματα, και πόσοι απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς, ώστε στην ''ευρωπαϊκή'' Ελλάδα να ισχύουν καταστάσεις υποδεέστερες της Ζιμπάμπουε.

Αποδεικνύεται στη πράξη ότι τόσο οι κυβερνήσεις, όσο και το υπαλληλικό της χώρας πράττουν αίσχη, πράττουν ενέργειες που δεν έχουν προηγούμενο ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες οι οποίες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Όταν κάποιοι πολίτες πληρώσουν παράβολα στη πολιτεία, η πολιτεία σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται να παρέχει ετεροχρονισμένα σε τρίτους νομιμοποίηση με την ίδια επωνυμία, άρα πως ίσχυσε στη χώρα μας στη συγκεκριμένη περίπτωση; 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις

Αναμένω από κυβερνητικής πλευράς την εξέταση της υποθέσεως, όπως και τις δέουσες ενέργειες ενημέρωσης, τι ισχύει σήμερα, δεδομένου ότι κάποιος έβγαλε αρκετά χρήματα για ένα χαρτί που άνηκε σε άλλον ιδιοκτήτη, και ο Κουρής λειτουργεί ραδιοφωνικά με ένα χαρτί που άνηκε σε άλλον ιδιοκτήτη, και τελικά η πολιτεία οφείλει σε κάποιους πολίτες όσα έκλεψε το γνωστό σύστημα.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υποσημείωση: Ελλείψει των απαιτούμενων ενεργειών, αποκατάστασης του δικαίου, όσων αφορά την εν λόγω υπόθεση, σημαίνει ότι αποκτώ το αναφαίρετο δικαίωμα να επικαλεστώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκλειστικά δικό μου πνευματικό δημιούργημα - άρα μου ανήκει - (θα το αποδείξω και δικαστικά με δεκάδες μάρτυρες) και κανείς των υπολοίπων δεν δικαιούται να δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είμαι εγώ. 

Ο Γλυφάδα FM είτε είναι όλων, σύμφωνα της φιλοσοφίας που λειτούργησε, είτε κανενός, άρα ότι υφίσταται ως συνέχεια της πνευματικής ιδιοκτησίας αυτού που χρησιμοποίησε πρώτος τη συγκεκριμένη επωνυμία, πληρώνοντας παράβολο, πρέπει να καταργηθεί, να παύσει, και να αποδοθεί δίκαιο. Το ίδιο ακριβώς και για το ΣΥΡΙΖΑ, συνέχεια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, είτε είναι όλων, είτε κανενός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλέξη Τσίπρα η χώρα παραμένει τριτοκοσμική Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">