ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο 15χρονος Γλυφαδιώτης Μετρ Γρήγορης Δρακουλάκος στο Παγκόσμιο Ατομικό Παίδων

Ο 15χρονος Γλυφαδιώτης  Μετρ Γρήγορης Δρακουλάκος  θα αγωνιστεί στο Σκάκι στο Παγκόσμιο Ατομικό Παίδων.

O 15χρονος Μετρ Γρηγόρης Δρακουλάκος, μαθητής της A' τάξης του 4ου Λυκείου Γλυφάδας έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο 23 Διεθνές τουρνουά Σκάκι της Νίκαιας που έγινε από 27 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου και συμμετείχαν 330 παίκτες. 

Στη τελική κατάταξη ισοβάθμησε στην δεύτερη θέση με τον  Γκραν Μετρ Σ. Καπνίση.  Συγκέντρωσε 7 βαθμούς σε 9 αγώνες και έμεινε, καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά, αήττητος (5 νίκες και 4 ισοπαλίες). Επίσης αναδείχτηκε νικητής στις κατηγορίες Νέων (κάτω των 20 χρονών) και παίδων (κάτω των 16 χρονών).
   
Το επόμενο σημαντικό τουρνουά για το 2015 είναι το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Πάτρα στο Rio Casino Hotel από 8 έως 12 Οκτωβρίου και η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγαλύτερη, αφού θα αγωνιστούν 34 δεκαμελείς ομάδες (32 πέρυσι). 

Ο Μετρ Γρήγορης Δρακουλάκος θα είναι στην βασική σύνθεση της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου που είναι η ισχυρότερη ομάδα και θα υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του Πρωταθλητή. Στη δύναμή της έχει τον Γκραν Μετρ και υπερπρωταθλητή Ελλάδας Χρήστο Μπανίκα, τους Γκραν Μετρ και πρώην πρωταθλητές Ελλάδας Γιάννη Παπαϊωάννου και Γιάννη Νικολαΐδη

Η αυλαία των αγώνων για την φετινή χρονιά θα κλείσει με την εκπροσώπηση του Γρήγορη Δρακουλάκου στο  Παγκόσμιο Ατομικό Παίδων που θα διεξαχθεί στην Χαλκιδική (Porto Carras Hotel) από 24 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί την κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση αφού θα συμμετάσχουν πάνω από 2000 νέοι παίκτες  από 150 χώρες των κατηγοριών Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο 15χρονος Γλυφαδιώτης Μετρ Γρήγορης Δρακουλάκος στο Παγκόσμιο Ατομικό Παίδων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">