ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάτοικος Γλυφάδας κέρδισε 2,5 εκατομμύρια στο Εθνικό λαχείο

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια αγόραζε λαχεία ο κάτοικος Γλυφάδας στο και την προηγούμενη Δευτέρα, κέρδισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στο Εθνικό λαχείο.

Στην τελευταία κλήρωση της έκδοσης 229 του Εθνικού Λαχείου, κέρδισε τον πρώτο αριθμό, και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς φωνάζοντας «το περίμενα, το περίμενα».

Ο υπερτυχερός πάντα με θετική διάθεση αγοράζει λαχεία από συγκεκριμένο λαχειοπώλη, και ειδικά επιλέγει συγκεκριμένο τυχερό αριθμό εδώ και αρκετά χρόνια.

Μάλιστα , όπως είπε στον λαχειοπώλη «θα συνεχίσω να αγοράζω λαχεία, γιατί πάντα όταν κυνηγάς την τύχη σου θα έρθει κάποτε η ώρα που θα τη βρεις». Η νέα έκδοση του Εθνικού Λαχείου είναι ήδη σε κυκλοφορία με πρώτη κλήρωση στις 8/10/2015 με συνολικά κέρδη 20 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, από αυτά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν στον επόμενο μεγάλο νικητή της τελευταίας κλήρωσης του Δεκεμβρίου.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Εγώ για περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργούσα ραδιοφωνικά τοπικά και με δαπάνη εκατομμυρίων δραχμών. Αν αναλογιστούμε και τις διώξεις - κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , και όσα συνεπάγονται αυτών σε χρήμα, καλύτερα θα ήταν από εκείνη τη περίοδο αυτά τα χρήματα να τα είχα δαπανήσει σε αγορά λαχείων, και σίγουρα θα είχα κερδίσει περισσότερα από τον συμπολίτη μας. 

Επίσης, τα τελευταία πέντε χρόνια αν υποστήριζα οτιδήποτε άλλο από αυτό που υποστήριξα (...) θα είχα άμεσο κέρδος, ενώ είχα τόσο οικονομική ζημία χιλιάδων ευρώ, όσο και επιπτώσεις υγείας, και σαφώς μπήκαν στο δήμο Γλυφάδας κάποια άτομα τα οποία δεν χαρακτηρίζονται δημόσια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάτοικος Γλυφάδας κέρδισε 2,5 εκατομμύρια στο Εθνικό λαχείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">