ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δωρεάν πρόγραμμα εκγύμνασης όλων των μελών του συλλόγου «Μαζί για τη ζωή»

Η  κα Σάσα Πατεράκη ,  γραμματέας του δημ. συμβουλίου του δήμου Γλυφάδας και πρόεδρος του συλλόγου γυναικών «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ» επισκέφτηκε το 6ο δημ. στάδιο Ζέρβα, Τατάκη και Άλσους.

Η επίσκεψη αφορούσε πρόταση του Γ.Σ.Γλυφάδας για δωρεάν πρόγραμμα εκγύμνασης όλων των μελών (γυναικών) του συλλόγου με τους γυμναστές μας.

Ο Σύλλογος  «Μαζί για τη ζωή» απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και έχει ως σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η κα Πατεράκη Σάσα ζει  με την οικογένεια της  στην Γλυφάδα από το 1984. Υπήρξε αθλήτρια στίβου στα 100 μέτρα  στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο Αθηνών,  με Πανελλήνιες νίκες το 1983 και  ηταν δεύτερη  στους βαλκανικούς στίβου το 1984.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Το ''μαζί για τη ζωή'' προσωπικά ως κάτοικος Γλυφάδας δεν το διαπίστωσα ούτε για μια στιγμή επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο με όσους διοίκησαν τη πόλη μας. 

Αντιθέτως έχω τα πειστήρια πολλών κακοδιοικήσεων του δήμου, οι οποίες επιλεκτικά χρηματοδοτούσαν, διόριζαν, και παρείχαν - παρέχουν τα χρήματα των συμπολιτών μας. Και σαφώς έχω ένα λόγο περισσότερο έναντι άλλων συμπολιτών μας, δεδομένου ότι λειτούργησα πολλά χρόνια τοπικά σε καθημερινή βάση και ΔΗΜΟΣΙΑ, και πλέον γνωρίζω ότι ο δήμος Γλυφάδας αποτελεί παθογένεια.
  
Ελπίζω το «Μαζί για τη ζωή» να ισχύει στον εν λόγω σύλλογο γυναικών, και να μην ισχύουν ανάλογα φαινόμενα που ισχύουν σε επίπεδο δήμου.                                                                        
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δωρεάν πρόγραμμα εκγύμνασης όλων των μελών του συλλόγου «Μαζί για τη ζωή» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">