ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποχή για κοινωνική δικαιοσύνη

Η χώρα δεν κυβερνάται από τον Ελληνικό λαό και τα κόμματα, κυβερνάται από λίγες οικογένειες διαπλοκής. 

Συμμετέχω στις εκλογές σημαίνει διαμορφώνω, στη χώρα μας όμως συμμετέχοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας δεν διαμορφώνει το ελάχιστο.

Η χώρα δεν κυβερνάται από τον Ελληνικό λαό και τα κόμματα, κυβερνάται από λίγες οικογένειες διαπλοκής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο υπουργός ''δικαιοσύνης'' κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος είναι βασικός συντελεστής κουκουλώματος ολόκληρου φακέλλου που πρωτοκόλλησα στην εισαγγελία όταν προϊστατο , της υποθέσεως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, καθώς και της συνέργιας πολιτικών κομμάτων - κυβερνήσεων. 

Τονίζω ότι έπειτα του κουκουλώματος της υπόθεσης πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, τόσο η ''δημοκρατική'' κρατική ΕΡΤ, όσο και το σύνολο των φερόμενων ενημερωτικών ΜΜΕ αποσιώπησαν καθολικά την υπόθεση.

Οι ευφυείς πολίτες στη χώρα μας έχουν αναλογιστεί βάση ποιών κριτηρίων επιλέγουν το ένα η το άλλο κόμμα; Με κλειστές τις τηλεοράσεις της διαπλοκής, χωρίς τα ραδιόφωνα επίσης της διαπλοκής, και χωρίς τις εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά media της διαπλοκής, τι θα ψήφιζαν οι πολίτες; Θα έκαναν τις ίδιες επιλογές; Θα έπεφταν θύματα των επιτήδειων οι οποίοι τους πουλούν αντιδιαπλεκόμενες φανφάρες ενώ έχουμε το σύνολο των αποδείξεων υπηρέτησης ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ μέσων;

Η αποχή είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο για τις εκλογές στη χώρα μας, δεδομένου ότι οι περισσότεροι πολίτες - εκατομμύρια - δεν διαμορφώνουν το ελάχιστο, και επί δεκαετίες πέφτουν θύματα των επιτήδειων εξαπατητών του λαού, οι οποίοι διαβιούν εις βάρος τόσο του πολιτεύματος, όσο και του κοινωνικού συνόλου.

Κατ' αρχάς στην Ελλάδα δεν έχουμε συμμετοχική δημοκρατία, οι φερόμενες δημοκρατικές διαδικασίες εντός των κομμάτων είναι απόλυτα απάτη, δεδομένου ότι ελάχιστοι επιτήδιοι δημιουργούν παραγοντισμό, και στη συνέχεια διαβάλουν απόλυτα έστω και τα εναπομείναντα ίχνη δημοκρατικών διαδικασιών.

Τα τελευταία χρόνια βρέθηκα στις περισσότερες πορείες, διαμαρτυρίες, απεργίες, κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, κ.τ.λ, σε πλήρη αντιδιαστολή των υπολοίπων, και ειδικά των υποψηφίων βουλευτών με τα ειδικά προνόμια και παχυλές αποζημιώσεις, ενώ οι ίδιοι όπως και αρκετοί των μελών κομμάτων έστηναν πελατεικό σύστημα δια μέσω δημοσίων σχέσεων, ρουσφετιών, ταξίματος, κ.α.

Όποιοι κάνουν το λάθος να μπερδεύουν όσα ειπώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα πριν από χιλιάδες χρόνια, και σαφέστατα σε άλλες πολιτειακές και κοινωνικές συνθήκες, σύμφωνα των δεδομένων του παρόντος προσπαθούν να επηρρεάσουν και να εξαπατήσουν το λαό.

Η αύξηση της αποχής από τις εκλογές - όλες τις εκλογικές διαδικασίες - μονοπωλεί την προσοχή των παρατηρητών, των συμφερόντων και  των κομμάτων, και είναι χαρακτηριστικές οι ενέργειες το τελευταίο διάστημα τόσο από τα κόμματα, όσο και από το ίδιο το σύστημα άμεσου ενδιαφέροντως για αλίευση ψήφων των αναποφάσιστων οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό θα απέχουν της κάλπης.

Η αποχή από τη κάλπη δεν λύνει τα προβλήματα του λαού, δεν λύνει τα προβλήματα των πολιτών, τα προβλήματα όμως δεν τα λύνουν ούτε τα υφιστάμενα κόμματα - πολιτικοί οι οποίοι στο σύνολο τους εμπαίζουν με τον χειρότερο τρόπο τους πολίτες.

Οι πολίτες που επιλέγουν την αποχή, είναι περισσότερο ενήμεροι από όσο θέλουν να πιστεύουν τα κόμματα, το σύστημα, και ορισμένοι ωφελημένοι από την βλακεία των πολιτών να ψηφίζουν μαυρογιαλούρους και εξαπατητές, οι οποίοι πλην του δικού τους κέρδους επί δεκαετίες δεν διασφάλισαν ούτε την ισχύ του Συντάγματος, ούτε τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, ούτε την κοινωνική πρόοδο.  

Αν ο πολίτης έχει ψηφίσει ένα κόμμα, και πολιτικούς οι οποίοι θα τον προδόσουν, θεωρεί εαυτόν συμμέτοχο της προδοσίας, αν όμως δεν έχει ψηφίσει και απέχει δεν θεωρεί εαυτόν συμμέτοχο, άρα έχει το ηθικό πλεονέκτημα να κατέβει μαζικά στο δρόμο, στις πλατείες,  να αξιώσει να πέσει η όποια κυβέρνηση, και να δημιουργήσει τον πόλο της κοινωνικής επανάστασης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Κάθε νέα διεκδίκηση πρέπει απαραιτήτως να έχει συμμετέχοντες το σώμα της κοινωνίας, και οι αηδιασμένοι πολίτες, οι νέοι, οι σπουδαστές, οι άνεργοι, οι άνθρωποι του μεροκάματου, οι αυτοαπασχολούμενοι, αν επιζητούν την προσωπική και μαζική δικαίωση, πρέπει και το οφείλουν στον εαυτό τους, οι ίδιοι να διαμορφώσουν το κοινωνικό τους κίνημα. 

Όχι δημιουργία άλλου ένος από τα υφιστάμενα πεπαλαιωμένα κόμματα, τα οποία έχουν στους κόλπους τους επαγγελματίες της πολιτικής που προωθούνται από τα συστημικά κέντρα και την οικονομική διαπλοκή.

Όσοι αποφασίσουν να απέχουν από την κάλπη οφείλουν να βρούν όσα τους ενώνουν και μαζικά να δημιουργήσουν το πρώτο κίνημα των αηδιασμένων από την προδοσία,  το πολιτικό ψεύδος, την υποκρισία, την εξαπάτηση, και εν γένει το σύνολο των γνωστών νεοελληνικών παθογελειών.

Τα περισσότερα υποψήφια κόμματα είναι παλιά, όπως και οι συμμετέχοντες είναι παλιά κεφάλια, με παλιές αντιλήψεις, και άτομα που στο σύνολο τους έχουν αποδεχθεί τον νεοφιλελευθερισμό και τον καπιταλισμό, έχει γίνει ένα με το είναι τους και την καθημερινότητά τους, άρα από αυτά τα κόμματα ότι και να δηλώνουν δημόσια δεν υπάρχει προοπτική.

Η προοπτική για όσους απέχουν, και είναι οι δυσαρεστημένοι από τα διφορούμενα κόμματα - πολιτικούς, είναι να απορρίψουν αρκετές απο τις νεοελληνικές παθογένειες, να βρούν όσα μπορεί να τους ενώνουν, και μαζικά να στραφούν κατά όλων των συστημικών κομμάτων χαράσσοντας το μέλλον όπως οι ίδιοι/ες επιθυμούν. 

Η αποχή σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει παραίτηση και μηδενισμό αν γνωρίζεις τι πρέπει να πράξεις, σημαίνει ακριβώς το αντίθετο, σημαίνει άρνηση των κομμάτων - πολιτικών εξαπάτησης, και αφετηρία της κοινωνικής προοπτικής για πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη.

Αν το πιστέψεις και το θέλεις γίνεται, από εσένα εξαρτάται, από εμάς εξαρτάται, και ειδικά κάποιοι εξ ημών έχουμε και τα βιώματα μιας αχαρακτήριστης φάρας, και τα ντοκουμέντα της απάτης. 

Όταν γνωρίζεις πόσα κόμματα συγκυβέρνησαν τη χώρα μας επί δεκαετίες, τους λόγους που συγκυβέρνησαν, και την υπηρέτηση από όλους της διαπλοκής με κατάλυση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και επιλέγεις να τους ψηφίζεις, δεν πράττεις δημοκρατικό καθήκον, γίνεσαι και εσύ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. 

Το ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υποστηρικτεί και να κυβερνήσει τη χώρα πρέπει να την κυβερνήσει ορθά, άρα να τελειώνουμε με την αντισυνταγματική λειτουργία εφοπλιστών, εργολάβων, τραπεζιτών, κ.α. Ένα (1) μέσο λειτουργίας από κάθε εμπλεκόμενο.

Σου θυμίζω ότι από το 1989 όλα τα κόμματα υπηρετούν την ΔΙΑΠΛΟΚΗ με κατάλυση του Συντάγματος, και ενώ έγιναν όσες ενέργειες επιτάσσει το καθήκον ενός πολίτη απεδείχθη ότι όλα τα κόμματα συνύργησαν κατά του θεμελίου του πολιτεύματος. 

Σου θυμίζω ότι το σύνολο των κομμάτων διορίζει τις συνθέσεις των ''ανεξάρτητων'' αρχών, όπως λ.χ του ΕΣΡ, το οποίο αποδεδειγμένα είναι ένα υποστρατηγείο της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, το οποίο σε απτή συνεργασία με οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες υπηρετεί την κατάλυση του Συντάγματος.

Αν θεωρείς ότι κάποιο κόμμα είναι το σωστό της ιστορίας, καλείσαι να απαντήσεις το εξής ερώτημα: Γιατί επί δεκαετίες δεν έπραξε όσα όφειλε από το κοινοβούλιο, ΑΜΕΣΑ, ώστε να μην υφίσταται Συνταγματική εκτροπή και οικονομικοί κύκλοι με σειρά ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ραδιοτηλεοπτικών μέσων;

Η απόφαση από τη πλευρά όλων των κομμάτων να μην ισχύσουν οι ορθές πολιτικές, πραγματικής ισοπολιτείας, ισονομίας, όπως και η ανοχή της κοινωνίας που συνολικά γνωρίζει τι εστί διαπλοκή, δεν σημαίνουν μια συλλογική απόφαση η οποία μπορεί να χαρακτηρίζεται δημοκρατική και να καταργεί στη πράξη το θεμέλιο του πολιτεύματος. 

Ακόμη και στη περίπτωση που δέκα εκατομμύρια πολιτών αποφασίζουν και επιθυμούν την λειτουργία των διαπλεκόμενων τα οποία καταργούν στη πράξη το Σύνταγμα, ακυρώνονται συνολικά και θεωρούνται προδότες

Το Σύνταγμα της χώρας, σε πλήρη αντιδιαστολή με οτιδήποτε άλλο, αν παρακαμφθεί έστω και σε μια περίπτωση δεν υφίσταται Δημοκρατία.

Για όσα διακήρυξα κατά της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, κάνοντας χρήση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, και ειδικά της ακροτελεύτιας διατάξεως (άρθρο 120, παρ. 4) δέχτηκα σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων για το ένα (1) μέσο, και στον αντίποδα γνωρίζεις τι ισχύει με τα συστημικά πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα, τα οποία με εξαπάτηση και αντισυνταγματική λειτουργία προσπαθούν να σου αποσπάσουν την ψήφο, ώστε να συνεχίζεται η κατάλυση του Συντάγματος και του πολιτεύματος.  

Γνωρίζεται τους πολιτικούς στα νότια προάστια, όπως γνωρίζεται και την υπηρέτηση από όλους αυτούς της διαπλοκής κατά του τόπου μας, καθώς επίσης γνωρίζεται πόσα χρόνια είμαι δημόσια έκθετος. Τι άλλο αντιπροσωπεύουν εκτός από την κατάλυση του Συντάγματος;

Επίσης γνωρίζεται ότι λειτουργούν τα διαπλεκόμενα των εργολάβων, των εφοπλιστών, των εκδοτών, των κομμάτων, των πολιτικών, των δήμων, της εκκλησίας, του κράτους, των καραγκιόζηδων, και το μοναδικό που δεν λειτουργεί είναι του πρωτεργάτη του χώρου αυτής της χώρας.

Έκφραση προσωπικής πικρίας

Οφείλω να τονίσω ότι για εμένα προσωπικά ο Α.Τσίπρας είναι άλλος ένας κοινότυπος πολιτικός, χωρίς καμιά ουσιαστική διαφορά όσων προυπήρξαν, και το στηρίζω σύμφωνα των ενεργειών μου και όσων δεν έπραξε ως πρόεδρος του κόμματος. 

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει άλλοι να έχουν πληρώσει το μάρμαρο με σειρά διώξεων και κατασχέσεων για τις αλήθειες που προτίστως πέρασαν δημόσια, και άλλοι να στήνουν χορό προσωπικής οφέλειας ως υποψήφιοι αναμασόντας ετεροχρονισμένα κάποια εξ αυτών.

Δεν υπάρχει μπέσα στον Ελληνικό λαό, ο Τσίπρας δοκιμάστηκε με σειρά ενεργειών και απεδείχθη ότι δεν πληρεί ορθές προδιαγραφές. Επί επτά μήνες διακυβέρνησης, και σαφώς με ένα μείζον ζήτημα για τη χώρα και το κοινωνικό σύνολο, το ζήτημα της οικονομίας και των επιπτώσεων που απασχολούσε την κυβέρνηση, δεν δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή στους υπολοίπους τομείς.

Οι γνωστές οικογένειες της διαπλοκής συνέχιζαν να κουρελιάζουν το σύνταγμα της χώρας με σειρά αντισυνταγματικών ΜΜΕ - media, και η μοναδική ενέργεια από τη πλευρά Τσίπρα, και της κυβέρνησης, ήταν να ''χτίζει το γεφύρι της Άρτας και αυτό συνεχώς να πέφτει'' δεδομένου ότι δεν υπήρξε ούτε ολοκληρωμένο σχέδιο νόμου, ούτε οι άμεσες ενέργειες κλεισίματος ΟΛΩΝ των Αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων μιας χούφτας διαπλεκόμενων.

Το ζητούμενο από τη πλευρά Τσίπρα, και των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης, ήταν να δημιουργήσει ένα νόμο ώστε η πολιτεία να λαμβάνει κάποια χρήματα από όσα λήστευαν επί δεκαετίες οι ολιγάρχες, και σε καμιά περίπτωση οι ενέργειες διασφάλισης ορθής λειτουργίας του Συντάγματος - πολιτεύματος, άρα το άμεσο κλείσιμο πέραν του ενός όλων των αντισυνταγματικών μέσων των ολιγαρχών. 

Ακριβώς το ανάλογο που συστηματικά έπρατταν τα κόμματα διαφθοράς επί 42 χρόνια κατά υμών για το ένα (1) τοπικό ραδιόφωνο.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κλείσει όλα τα αντισυνταγματικά μέσα πέραν του ενός της διαπλοκής, κάλλιστα θα χαρακτηριστεί προοδευτική αριστερά, και επάξια ο Αλ. Τσίπρας θα βρίσκεται πρωθυπουργός. Επιτέλους στην Ελλάδα πρέπει να υπάρξει συνταγματική ομαλότητα κόντρα στην καπιταλιστική φαιδρότητα και όσους βρίσκονται υπεράνω του νόμου του Συντάγματος και του πολιτεύματος. Η άσκηση ελέγχου η αν προτιμάτε η τέταρτη εξουσία, τέταρτη εξουσία και σύννομα. Η ψυχαγωγία παράλληλα της ενημέρωσης, και αφού έχουμε ένα δεν τα κάνουμε δέκα, δεν αναλογούσε στα ίδια συμφέροντα ολιγαρχών - κομμάτων - πολιτικών. Κατήργησαν το θεμέλιο του πολιτεύματος. Τονίζεται ότι πρωτοστάτησα και λειτούργησα το 1977 σε μια κενή μπάντα των FM - στην οποία δεν υπήρχε κανείς - και ενώ ακολούθησα όσες σύννομες ενέργειες αξίωνε η πολιτεία βρέθηκα εκτός με σειρά διώξεων & κατασχέσεων. Σήμερα δεν υπάρχει συχνότητα για τον πρωτεργάτη του χώρου.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Η άποψη που αναγράφεται σε πολλά σημεία δεν είναι σημερινή, ''κουβαλάει'' δεκαετίες, και ειπώθηκε επανειλημμένα από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, πριν απο δεκαετίες, ώστε να δέχεται διώξεις και κατασχέσεις για τον πλουτισμό όσων γνωρίζεται, οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα στο πάτο, και το κοινωνικό σύνολο να συνδιαμορφώνει ένα χάλι αντί για πολίτευμα.

Έκτοτε παρουσιάστηκαν και δημιουργήθηκαν πολλά νέα κόμματα, στο σύνολο τους όμως κουβάλαγαν και φέρουν όλες τις γνωστές νεοελληνικές παθογένειες. Όπως απεδείχθη είναι κόμματα προδοσίας τα οποία δεν παρέχουν λύσεις στους πολίτες και δημιουργούν περισσότερες παθογένειες. 

Τώρα γνωρίζετε και εσείς που δεν κατοικούσατε στα νότια προάστια, η δεν έτυχε να ακούσετε τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, τι πέρασε δημόσια από τον υποφαινόμενο, και τι ισχύει μέχρι σήμερα από ένα αχαρακτήριστο χωρίς μπέσα πολιτικό, κοινωνικό, και οικονομικό καταστημένο. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποχή για κοινωνική δικαιοσύνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">