ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα προεκλογικά σπότ των κομμάτων

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει από τα προεκλογικά σπότ των κομμάτων, ενόψει των εκλογών. Τα περισσότερα χαρακτηρίζονται κοινότυπα, απλά, και χωρίς ουσιαστικά μηνύματα. Σαφώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει υψηλό επίπεδο, άρα όλα τα σπότ είναι απλά, λιτά, και χωρίς να πετυχαίνουν το στόχο να επηρρεάσουν τον τηλεθεατή - αποδέκτη.

Κάποια εξ αυτών έχουν χιούμορ, πλάκα, κάποια είναι περισσότερο ειδικής στόχευσης, όμως επιμένω ότι δεν πετυχαίνουν το στόχο τους να επηρρεάσουν τον τελικό αποδέκτη.

Το θέμα είναι απλό, και σίγουρα δεν θα γραφεί το ελάχιστο, για το πόσα χρήματα κόστισαν τα εν λόγω σπότ, πόσα διατέθηκαν σε διαπλεκόμενα ραδιοτηλεοπτικά για την μεταδοσή τους, και ποιοι πληρώνουν αυτά τα χρήματα.

Ξέρετε ότι κάθε φορά που οδηγούμαστε σε εκλογές τα κόμματα λαμβάνουν εκατομμύρια των πολιτών; Σε ποιούς τα διαθέτουν; Δικαιούνται όταν διαθέτουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε διαπλεκόμενα και αντισυνταγματικά ΜΜΕ στη συνέχεια να καταφέρονται κατά αυτών;

Πράγματι ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου, και ξεχνά τα πάντα όλα, η αρέσκεται στην εξαπάτηση, δεδομένου ότι η πλειονότητα δεν γνωρίζει ποιοι πληρώνονται από τα κόμματα, και τι χορός γίνεται με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου. 

Γιάννης Κουρδομένος: Τουλάχιστον προσωπικά για εμένα όλα τα κόμματα είναι η μεγαλύτερη απάτη για τους θεσμούς, την δημοκρατία, την ισοπολιτεία, και την κοινωνία των πολιτών. Μιλάνε οι πράξεις τους, η καλύτερα τα ανύπαρκτα έργα τους, και οι ίδιοι - των κομμάτων - γνωρίζουν σε τι αναφέρομαι.

ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ: 1ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΣΥΡΙΖΑΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ 3 ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015,B. ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Σποτ του ΚΚΕ βουλευτικές εκλογές Σεπτεμβρίου 2015Ζωή Κωνσταντοπούλου Νέο διαφημιστικό σποτ Λαική ενότηταΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΕΚ - Unofficial Προεκλογικό σποτ (Σεπτέμβρης 2015)Εκλογές 2015 - Προεκλογικό σποτ της Χρυσής ΑυγήςΜετά το κώμα - Σποτ ΠοτάμιΣποτ Νέα Δημοκρατία μια μέρα στη ζωή της ΛίναςΣποτ ΑΝΕΛ (Πάνος Καμμένος) - Εμείς δεν ξεχνάμε την Ελλάδα!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα προεκλογικά σπότ των κομμάτων Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος