ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ανεξαρτητοποίηση των έντιμων δημοτικών συμβούλων στη Γλυφάδα όσο είναι νωρίς

Ανεξαρτητοποίηση των έντιμων δημοτικών συμβούλων από την παράταξη του Γ.Παπανικολάου όσο είναι νωρίς.

Κύριε Νικολάου, κ. Νιτσόπουλε, τι περιμένετε και δεν δείχνετε τον καθαρό δρόμο και σε άλλους σαν και εσάς;

Πιστεύω ότι στην παράταξη του Γ.Παπανικολάου υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι. Δεν είναι όλοι τους λαμόγια, αλλά όσο παραμένουν στην Παράταξη, με την ανοχή τους και με τις ψήφους τους στα Δ.Σ. και στις Οικονομικές Επιτροπές έχουν άμεση συμμετοχή στις οικονομικές ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

Καλώ τους έντιμους δημοτικούς συμβούλους όσο ακόμη είναι νωρίς, να δηλώσουν ανεξάρτητοι, προκειμένου ο Τόπος μας να γλυτώσει από τα Αρπακτικά που με μη ΄΄σύννομες΄΄ διαδικασίες κάνουν, αγορές, εργολαβίες, και διάφορα έργα. (βλ. τοπικά δημοσιεύματα και πρόσφατη καταγγελία Κ.Κόκκορη στο Δ.Σ.).

Αναστάσιος Γιαννακόπουλος

Υποσημείωση του Γ.Κ: Όσων αφορά το δεύτερο σκέλος που αφορούσε την ''ώρα του πολίτη'' αν προσωπικά γνωρίζετε ότι οι ''τοπικές αρχές'' όσα χρόνια βρίσκεστε στη Γλυφάδα φρόντισαν την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης, της ευταξίας, και της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών, να μου το γνωστοποιήσετε, δεδομένου ότι έχω εντελώς διαφορετικά αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία παραθέτω για πολλοστή φορά.

Τονίζω ότι ορισμένοι από τους αιρετούς του παρόντος, που έχουν κολλήσει δίπλα σε πολιτικούς της ΝΔ και βρίσκονται στο δήμο Γλυφάδας, υπηρετούσαν στη πόλη μας, και ήταν ομάδα όταν σχεδίαζαν τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ώστε να αποσιωπάτε η αλήθεια και να υπηρετούνται τα αντισυνταγματικά διαπλεκόμενα.  

Γνωρίζετε από ποιους απαρτίζονται τα κόμματα της σήψης, και δεν δικαιούται κανείς να παρακάμπτει την αλήθεια του εγκληματικού δόλου που είχαν κατά του μοναδικού πολίτη που ανέφερε καθημερινά πως εκμαυλίζονται οι θεσμοί, και πως καταργείται το θεμέλιο του πολιτεύματος από λαμόγια, απατεώνες, εγκληματίες νεοέλληνες.

Δεν σας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση πως έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων κατά δημότη Γλυφάδας, και του μοναδικού ραδιοφωνικού σταθμού της περιοχής, ότι όσοι κομματικοί παρέλασαν από το δήμο παρανόμησαν και συνεχίζουν να παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις;

Δεν σας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ο Σφακιανάκης, ο οποίος έπειτα από φάκελλο, μελέτη, αίτηση, και τα αποδεικτικά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όταν ήταν δήμαρχος, που συνέπραξε κατεβαίνοντας στις εκλογές με τον δεξιό Παπανικολάου; 

Δεν γνωρίζετε, η δεν θέλετε να γνωρίζετε, ότι οι υφιστάμενες εξουσίες τελούν υπό τον έλεγχο των απαράδεκτων κομμάτων και της διαπλοκής;

Το συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν έχει κλείσει, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί προδότες και παρανομούντες στην εν λόγω ιστορία, (και εντός του δήμου) και θα αποδειχθεί ο δόλος και τα κίνητρα που είχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αν υπάρχει έστω και ένας από τους απατεώνες εμπλεκόμενους, που ενώ γνωρίζουν τι ίσχυε και ισχύει στο χώρο των ραδιοτηλεοράσεων, και ειδικά με τα αντισυνταγματικά της διαπλοκής (σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής που έχουν ορισμένα λαμόγια της οικονομικής ζωής) που αισθάνεται τιμή για όσα έπραξαν στη Γλυφάδα να βγει δημόσια ΕΔΩ να το δηλώσει, ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ποιοι είναι οι ξεπουλημένοι και ξεφτιλισμένοι του τόπου μας.









  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανεξαρτητοποίηση των έντιμων δημοτικών συμβούλων στη Γλυφάδα όσο είναι νωρίς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">