ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάποια διαπλεκόμενα έκοβαν από την κυβέρνηση τον Τέρενς Κουίκ

Μέχρι χθές, λίγο πρίν τον σχηματισμό της κυβέρνησης, από συγκεκριμένα κέντρα είχαν διαμορφώσει στους πολίτες την εντύπωση ότι ο Τέρενς Κουίκ δεν θα συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα.

Συγκεκριμένα αρκετά διαπλεκόμενα media, Ραδιοτηλεοπτικά, μετέδιδαν ότι ο Τέρενς Κουίκ κόβεται από την κυβέρνηση, και σαφώς μετέφεραν κατόπιν εντολής όσα επιθυμούσαν τα αφεντικά τους. Το θέμα είναι να εξεταστεί για ποιούς λόγους έκοβαν τον Τέρενς Κουίκ, και προσπαθούσαν να προκαταλάβουν την διαμόρφωση που γίνονταν στην Κουμουνδούρου.

Κάποιοι άλλοι έγραψαν: Στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει γκρίνια για την προηγούμενη θητεία του, και φαίνεται πως από την Κουμουνδούρου δεν επιθυμούν να είναι ξανά υφυπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου. 

Η πραγματικότητα διαψεύδει κατηγορηματικά όσα ανακινήθηκαν από κάποια διαπλεκόμενα, δεδομένου ότι ο κ.Κουίκ συμμετέχει στην ίδια θέση που ήταν και τους προηγούμενους μήνες, στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα.

Όταν μεταδίδονται κάποιες ειδήσεις από τα φερόμενα εθνικά ραδιόφωνα της διαπλοκής, σίγουρα κάποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται.

Θα δοθεί κάποια εξήγηση γιατί έσπειραν τις ψευδείς ειδήσεις και που αποσκοπούσαν;



 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάποια διαπλεκόμενα έκοβαν από την κυβέρνηση τον Τέρενς Κουίκ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">