ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καμμένος: Από αύριο ξεκινάμε νέα προσπάθεια με τον Αλέξη

"Προχωράμε στη νέα μέρα με νηφαλιότητα", τόνισε ο Πάνος Καμμένος, σε τηλεοπτική του δήλωση. Ο κ.Καμμένος ως κόμμα θεωρεί εαυτόν αυτοκόλλητο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις εκλογές οι πολίτες ψηφίζουν κόμμα δεν ψηφίζουν συγκυβέρνηση. 

Παρά τον ανελέητο πόλεμο που δεχθήκαμε, σημείωσε ο κ. Καμμένος, για ακόμη μια φορά οι ψηφοφόροι μας όρισαν ως εγγυητές για την διακυβέρνηση και την ομαλότητα του τόπου. 

Υπογράμμισε πως με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα "θα προχωρήσουμε σε μια κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από το μνημόνιο". Το ζητούμενο κ. Καμμένο είναι η υπηρέτηση των πολιτών, η πάταξη της αντισυνταγματικής διαπλοκής, η τήρηση των νόμων, και το κλείσιμο όλων των αντισυνταγματικών πέραν του ενός των ολιγαρχών.

«Κάναμε πραγματικότητα την εθνική συμφιλίωση, το χθες τελείωσε, οι Έλληνες πια θα ενωθούμε» υπερθεμάτισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα ξεκινάει μια νέα πορεία. Αν κ. Καμμένο επιθυμείτε την ένωση οφείλετε να παρέχετε άμεσα τις αποδείξεις τις οποίες δεν παρείχατε στους επτά μήνες διακυβέρνησης της χώρας.

Αναφερθείς στις δημοσκοπήσεις των προηγούμενων ημερών, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για απατεώνες της μεταπολίτευσης  που «όλο αυτό το διάστημα μας στέλνανε εκτός Βουλής». «Κάποιοι μέχρι σήμερα το μεσημέρι επέμεναν ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήταν στο 1,7%» υπενθύμισε χαρακτηριστικά.

Δεν μπορεί να κατοικείται στα νότια προάστια, όπως και σειρά άλλων πολιτικών και ενώ γνωρίζετε την καθολικότητα ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ραδιοτηλεοράσεων μιας χούφτας ολιγαρχών, να μην έχετε πράξει το ελάχιστο για αποκατάσταση στη περιοχή μας.

Αν αρμόζεται στο κοινοβούλιο συνεπάγεται τις κρίσεως όσων δεν παρακολουθούν διαπλεκόμενα ούτε επηρρεάζονται από συστημική προπαγάνδα. Μεταξύ μας, γνωρίζετε πως εκλέγεστε, και τελικά πρέπει να καταλήξετε, τηλεοπτική μιντιακή δημοκρατία, η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Προσωπικά δεν ντρέπεστε να κατοικείται σε ένα τόπο - περιοχή που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν άφησαν ανοικτό ούτε ένα ραδιοτηλεοπτικό;

Η προσπάθεια που θα κάνετε είναι περαιτέρω υπηρέτηση των ολιγαρχών; Δώστε έστω και μια απόδειξη σε χιλιάδες συμπολιτών μας στα νότια. Δώστε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε ως λαός και τόπος. 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καμμένος: Από αύριο ξεκινάμε νέα προσπάθεια με τον Αλέξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">