ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα σταθεί στο πλευρό του λαού μας

Ο γ.γ. τουΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας χαιρέτισε το αποτέλεσμα των εκλογών δηλώνοντας ότι το κόμμα του θα βρεθεί απέναντι στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψεις από αύριο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επιτέθηκε στα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ λέγοντας ότι η κυβέρνηση έτοιμη να υλοποιήσει το βάρβαρο μνημόνιο και να στείλει το λογαριασμό στο λαό με νέα μέτρα φωτιά, ΕΝΦΙΑ, βαριά φορολογία που θα γονατίσει τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον επαγγελματία, τον αγρότη, τη σύνταξη μετά τα 67, την κατάργηση του ΕΚΑΣ από αρχές 2016, το πετσόκομμα των κοινωνικών δαπανών σε υγεία, πρόνοια, παιδεία και άλλα μέτρα που δεν έχουν τελειωμό.

«Οι προγραμματικές της δηλώσεις στην πραγματικότητα είναι ήδη έτοιμες, αφού στόχο έχει την υλοποίηση του 3ου μνημονίου, στο έδαφος των υπολοίπων 2 προηγούμενων, με μέτρα που θα προστίθενται ανά τρίμηνο, μετά την αξιολόγηση από την της τρόικα, το γνωστό κουαρτέτο πλέον» ανέφερε σημειώνοντας πως «το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι σε βάρος των εργαζομένων, των μισθωτών, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και του χωριού, της νεολαίας, των συνταξιούχων. 

Το κεφάλαιο, το πολιτικό και κυβερνητικό προσωπικό του, μαζί με την τρόικα, έχουν ως μόνιμη επιδίωξη, να αποσπάσουν τη λαϊκή συναίνεση και να περάσουν βάρβαρα μέτρα από δω και πέρα χωρίς κοινωνική αντίσταση, για να υλοποιηθεί ανώδυνα η επικίνδυνη στρατηγική τους. Ταυτόχρονα θέλουν άσφαιρη, κάλπικη αντιπολίτευση, για να έχουν λυμένα τα χέρια τους να ξεδιπλώσουν αυτή την επίθεσή τους κατά του λαού μας.

Ο αγώνας του ΚΚΕ μέσα στη βουλή και μέσα στο λαϊκό κίνημα, θα είναι συνεπής και συνεχής αγώνας και για να απομονωθεί εντελώς το ναζιστικό τέρας της ΧΑ, οι δολοφόνοι, αυτά τα τσιράκια της σαπίλας του συστήματος».

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Κύριε γ.γ. αν το ΚΚΕ ήταν στο πλευρό του λαού, και των πολιτών, έχοντας δώσει σαφή δείγματα γραφής, σήμερα θα ήταν αντιπολίτευση. Αναζητήστε τι λάθη γίνονται, και τι δεν έπραξε το ΚΚΕ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα σταθεί στο πλευρό του λαού μας Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος