ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αν θέλετε να ξεμπερδέψετε με το παλιό πρέπει να παρέχετε αποδείξεις

Η οριοθέτηση της επιστροφής δεξιών κυβερνήσεων, και η επαναφορά του παλαιοκομματικού συστήματος, και μάλιστα με εκδικητική διάθεση, δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο σε όσους το έχουν βιώσει επί δεκαετίες.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η παροχή αποδείξεων που δεν υπήρξαν στους επτά μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αν θέλετε να ξεμπερδέψετε με το παλιό πρέπει να παρέχετε αποδείξεις άμεσα και προ των εκλογών.

Μπορώ να πιστοποιήσω δημόσια, και με πολλούς μάρτυρες, ότι επί επτά μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ούτε μια ενέργεια για τους τομείς που αναφέρω στη συνέχεια. 

1. την παραγωγική ανασυγκρότηση, 
2. τις εργασιακές σχέσεις,  
3. το κοινωνικό κράτος,
4. την ανθρωπιστική κρίση, 
5. τη θεσμική ανασύσταση του κράτους,
6. την διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,

Οφείλω να ξεκαθαρίσω τόσο για τους συμπολίτες μας, όσο και για τους εκτός των τειχών, ότι στους επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν χαράχτηκε ενδεδειγμένη πολιτική, και δεν απεδείχθη η δημοκρατική βούληση των κυβερνώντων.

Ενημέρωσα επανειλημμένα, πάμπολλες φορές, ότι δεν ταυτίζομαι με τις επιλογές του συρμού και των υπολοίπων, δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε στο γραφείο ενός πολιτικού να αξιώνω είτε ρουσφέτια είτε προσωπικές χάρες, σε πλήρη αντιδιαστολή των γνωστών πρακτικών που ακολουθούνται κατά κόρον, όμως, αν παρέχω μια πρόταση όπως συνέβη στην περίπτωση δημόσιας διαβούλευσης της ΕΡΤ, η οποία δεν πέρασε στο νομοσχέδιο απο τον Ν.Παππά και τον Α.Τσίπρα, καθίσταται σαφές ότι κάποιοι μας πούλησαν, και πούλησαν την αριστερά.

Καθίσταται σαφές ότι ορισμένοι δεν αναγνώρισαν το ελάχιστο της προσφοράς μας επί πολλά χρόνια, ενώ υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες, και παράλληλα τα πειστήρια. 

Η αξιοποίηση των εσόδων του δημοσίου, συνεπάγεται δημοσίων ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ δομών, ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση και μαζική ενημέρωση του συνόλου των κατοίκων μιας περιοχής, χωρίς κομματικές και κυβερνητικές αγκυλώσεις, ενώ γνωρίζετε ότι το ΣΥΡΙΖΑ των επτά μηνών δεν επιθυμούσε διαφάνεια στα νότια προάστια Αττικής, ούτε θεσμοθέτησε για ένα (1) άμεσο μαζικό μέσο όλων των κατοίκων στα νότια ώστε να ξεφύγουμε από γνωστές νεοελληνικές παθογένειες, και επιτέλους να ισχύσουν τα αυτονόητα. Εξισορρόπηση σε μια περιοχή του Ν.Αττικής που δεν διαθέτει ούτε δημόσια ούτε ιδιωτικά μαζικά ΜΜΕ.

Το ΣΥΡΙΖΑ επτά μηνών λειτούργησε με το χειρότερο πρόσωπο συντηρητικής δεξιάς κυβερνήσεως. 

Ένα δεύτερο κεφάλαιο: H χρηστή διαχείριση των  ευρωπαϊκών κονδυλίων έχει ήδη καταστεί σαφές ότι δεν μπορεί να υπάρξει με το ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι ήδη έχουμε μια σειρά αποφάσεων της περιφέρειας Αττικής που αφορούν το δήμο Γλυφάδας, με αποκαλούμενα έργα ¨πνοής¨. 

Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Γ.Παπανικολάου μεθοδεύει έπειτα από ρουσφέτια και βόλεμα κουμπάρων, συγγενών, παραταξιακών και φίλων, που ήδη λαμβάνουν περίπου 15.000 30.000 χιλ.  ο κάθε ένας, και μας κοστίζουν πολλά εκατομμύρια ετησίως, να λαμβάνουν περισσότερα ως διαχειριστές μιας ψηφιακής διαδικτυακής πλατφόρμας υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης.

Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα έρχεται ως συνέχεια της σύμπραξης του ¨Παραλιακού μετώπου ανάπτυξης¨, στο οποίο συμμετείχαν τόσο αιρετοί όσο και υποψήφια του δήμου Γλυφάδας, που σήμερα βρίσκετε στα έδρανα του δήμου ως αντιδήμαρχος, και κόστισε 300.000 χιλ. ευρώ ώστε να πετύχουν με δημόσιες σχέσεις και προβολή Νεοδημοκράτες και Πασόκοι την εκλογή τους.

Επιτέλους λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει: Γνωρίζετε πόσοι, ποιοι, και πως διορίστηκαν από τα παράθυρα στο δήμο Γλυφάδας, και για ποιους φρόντισαν να λαμβάνουν τα χρήματα του συνόλου.

Θυμίζω ότι ο Γλυφάδα web υπήρχε από το 2009, ενώ ο διορισμένος δεξιός στο γραφείο τύπου του δήμου Γλυφάδας εμφανίστηκε σε τοπικό επίπεδο το 2013, ως τοπικό μέσο, και ενώ υπάρχει ως τοπικό μέσο παράλληλα λαμβάνει 1.500 ευρώ μηνιαίως για το γραφείο τύπου.

Αν θεωρείται ορθές πολιτικές αυτές που ακολουθείται ως ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια Αττικής, ώστε να κερδίσουν περισσότερα οι διορισμένοι δεξιοί του δήμου Γλυφάδας, και του Γ.Παπανικολάου, τότε δεν σας αρμόζει να κυβερνήσετε τη χώρα.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζονται περισσότερα, πείτε μας τι παρέχετε άμεσα από την περιφέρεια Αττικής στον δημότη που εργάστηκε πέντε χρόνια ώστε να υπάρξει η ανατροπή της δεξιάς κυβερνήσεως, όπως και του Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής. Αν δεν κερδίζει ο τόπος μου, το δίκαιο, και το δίκιο μου, δεν μου κάνετε.

Αναμένω τις αποδείξεις, ελλείψει αποδείξεων δεν κάνετε για τη χώρα, και δεν δικαιούστε να παριστάνεται τους ανήξερους και αδαείς.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Μήπως έχετε υπ΄όψιν από ποιο έτος ασχολούμαι δημόσια με τα κοινοτικά κονδύλια, τα ευρωπαϊκά πακέτα, κ.τ.λ., και πότε ασχολήθηκε ο σημερινός δήμαρχος που διατέλεσε ευρωβουλευτής; Μήπως άκουγε καθημερινά τις εκπομπές μου στον Γλυφάδα fm την δεκαετία του 90 και ήταν ο βασικός λόγος να γίνει ευρωβουλευτής;

Πραγματικά είστε απίστευτοι στο δήμο Γλυφάδας, όπως και ο Α.Τσίπρας, ο οποίος δεν έχει πράξει ούτε μια ορθή ενέργεια ενώ επιθυμούσε την περιφέρεια Αττικής.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αν θέλετε να ξεμπερδέψετε με το παλιό πρέπει να παρέχετε αποδείξεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb