ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι 14 προσλήψεις στο GOLF Γλυφάδας έγιναν από το ''παράθυρο'';

Σύμφωνα με τον Αρθουρ Σοπεγχάουερ (ArthurSchopenhauer, Σοπενχάουερ, 1788 - 1860) η πραγματικότητα υπάρχει όπως την αντιλαμβανόμαστε και τη γνωρίζουμε (φαινομενική), με τις γενικές μορφές που εισάγονται από τη νόηση και τις αισθήσεις μας (χώρο, χρόνο, κατηγορίες), ενώ η ίδια από μόνη της είναι τελείως διαφορετική και ειδικά στο δήμο Γλυφάδας.

Όπως γράφει η notiapress με δημόσια τοποθέτησή του ο νέος πρόεδρος του Γκολφ Γλυφάδας παραδέχτηκε την ύπαρξη δεκαεννέα (19) υπαλλήλων στο Γκολφ.

Αν εξαιρέσουμε οτι από την αρχή της θητείας τους οι εργαζόμενοι ήταν μόνο πέντε (5), τότε εύκολα καταλαβαίνουμε το μέγεθος των προσλήψεων και σαφώς ο τρόπος που γίνονται οι προσλήψεις.

Θα θέλαμε από τον ευαίσθητο περί διαφάνειας κ. Κουρουπάκη να μας ενημερώσει για το ποιοί είναι και σε ποιά εργασία τοποθετήθηκαν οι δεκατέσσερις υπάλληλοι που προσλήφθηκαν μετά την ανάληψη της θητείας τους.

Τελειώνοντας στο κείμενο αναγράφεται: Ελπίζουμε οτι δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, και η ενημέρωση θα γίνει κανονικά. Εκτός αν....

Αυτό το εκτός αν... ''είναι όλα τα λεφτά'', δεδομένου ότι όσοι διοίκησαν στη πόλη μας για εμένα λογίζονται ως εγκληματίες των θεσμών, και ξεκάθαρα κατά των δημοτών και της ορθής χρηστής διοικήσεως.

Στην Ελλάδα είμαστε, και γνώστες συνολικά των διαμορφωμένων παθογενειών, όμως προσωπικά οφείλω να θυμίζω και να υπογραμίζω ότι το 50% απέχει τόσο των δημοτικών όσο και των εθνικών εκλογών, και οι εμπλεκόμενοι μπορεί να χαίρουν πλασματικά της εκτίμησης των ημέτερων τους, όμως δεν ισχύει το ανάλογο με την πλειονότητα των πολιτών.

Είναι ζήτημα χρόνου η λειτουργία της δικαιοσύνης.
Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο τέως δήμαρχος ''κλείστε τα μικρόφωνα γιατί θα μας μαζέψουν'', άρα καθίσταται αυταπόδεικτο ότι οι προσλήψεις στον δήμο Γλυφάδας γίνονται από τα παράθυρα αποκλειστικά υπέρ ημέτερων.

Παντελώς ανεύθυνα άτομα τα οποία επιζητούν θεσμικό ρόλο, και ενώ τους έχει παρασχεθεί μεροληπτούν υπέρ των ημέτερων, και κατά της πλειονότητας των δημοτών. Γι' αυτά τα άτομα δεν έχει καμιά απολύτως σημασία τι ισχύει και ποιά είναι η διαμορφωμένη πραγματικότητα για χιλιάδες δημοτών. Από όσα γνωρίζω προσωπικά μερίμνησε αποκλειστικά και επιλεκτικά υπέρ ημέτερων και γλυφτών κολάκων, και σε καμιά περίπτωση σε καθεστώς ισοπολιτείας και δημοκρατίας.

Επίσης συνολικά γνωρίζουμε το επίπεδο αντιλήψεως των νεοελλήνων, άρα ακόμη και οι έννοιες ισοπολιτεία - ισονομία - δημοκρατία, αποκτούν άλλη διάσταση σύμφωνα των παραταξιακών, γνωριμιών, συγγενικών δεσμών, σκοπιμοτήτων, κ.τ.λ, αντί ξεκάθαρης και σαφέστατης ισχύος.

Όσοι επισκέφτονται γραφεία πολιτικών - δημάρχων, κ.τ.λ, αξιώνοντας έπειτα από την γνωστή μέθοδο νεοελληνικής κλαψ@μ@υνίασης, ενα ρουσφέτι, μια εξυπηρέτηση, μια θέση εργασίας, είτε μια ειδική διαγραφή ποσών, είτε οτιδήποτε άλλο, συνήθως ακόμη και να ψεύδονται και να εξαπατούν πολλές φορές έχουν ένα αποτέλεσμα.  Περισσότερα αποτελέσματα υπάρχουν για ημέτερους, συγγενικά πρόσωπα, παρατρεχάμενους, γλύφτες, κόλακες, κ.τ.λ, και σε καμία περίπτωση επί 42 χρόνια δεν έχει υπάρχει ούτε μια (1) φορά ενδεδειγμένο πλαίσιο είτε ορθής χρηστής διοικήσεως, είτε διακυβέρνησης.

Γιάννης Κουρδομένος: Το υπογράφω δημόσια. Το ευκολότερο που μπορεί να πράξει ο κάθε πολίτης είναι να δηλώνει ακομμάτιστος, άρα την μια να ''βάφεται'' πράσινος, την επόμενη  γαλάζιος, την μεθεπόμενη κόκκινος, και με περίσσευμα θράσους να λιβανίζει και να κολακεύει άπαντες, άρα και κερδισμένος/οι σε πολλές των περιπτώσεων, και αρεστοί από το σύνολο εμπλεκομένων στα κοινά και την πολιτική, όμως με μια σαφή βασική έλλειψη προσωπικής σφραγίδας, κύρους, και αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα θα σας θυμίζω σειρά πρωτοκολλημένων αιτήσεων την περίοδο διοικήσεως Κ.Κόκκορη, στις οποίες δεν υπήρξε ούτε μια ορθή ενέργεια, ενώ στον αντίποδα για εκατοντάδες άλλους (κομματικούς, συγγενείς, ημέτερους) υπήρξαν ειδικές εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια, θέσεις εργασίας με εκατοντάδες χιλιάδες αποδοχές, χάρισμα εκατομμυρίων οφειλών, κ.τ.λ. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα επί του παρόντος στο δήμο Γλυφάδας, και συνεχίζεται το πάρτι υπέρ συγγενών και ημέτερων. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι 14 προσλήψεις στο GOLF Γλυφάδας έγιναν από το ''παράθυρο''; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">