ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας


Επιστολή αγανάκτησης έστειλαν οι Διευθυντές του Δήμου Γλυφάδας στον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας.

Στην επιστολή επισημαίνουν την έλλειψη προσωπικού που δυσχεραίνει την αποτελεσματικότητα της απόδοσης, την ανάγκη για την βελτίωση των λειτουργιών των υπηρεσιών, σύσταση της νομικής υπηρεσίας του δήμουτην οποία δεν εμπιστεύονται επί του παρόντος, επισημαίνουν την ανάγκη να τοποθετηθούν σε καίρια πόστα προϊστάμενοι, ειδικά στις τεχνικές υπηρεσίες, καθώς επίσης ζητούν την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας τροποποίησης του ισχύοντος Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Πρέπει να επέμβει άμεσα ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. κ .Ρακιτζής, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων κ.Πέτρος Χριστόφορος, δεδομένου ότι όπως καταγγέλει υπάλληλος του δήμου Γλυφάδας, εθελοντές και εθελόντριες χειρίζονται παράνομα μέσω των κομπιουτερς του δήμου Γλυφάδας προσωπικά δεδομένα των συμπολιτών μας, και τίθεται ζήτημα νομιμοποίησης του δημάρχου και της δημοτικής αρχής, δεδομένου ότι πλήν των αρμοδιών υπαλλήλων του δήμου κανείς άλλος δεν δικαιούται πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων.
Η notiapress δημοσιοποίησε την πικρία δημοτικού υπαλλήλου την οποία παραθέτουμε


"Οταν έρχονται άσχετα αναρμόδια άτομα που έχουν χρισθεί Δημαρχιακοί σύμβουλοι και μας δίνουν εντολές με ύφος και στυλάκι και όταν κάποιοι παρατρεχάμενοι τέως ψευτονεολαίοι με την ιδιότητα του η της εθελόντριας χειρίζονται μέσω τών κομπιουτερς προσωπικά δεδομένα των δημοτών μας παράνομα, πως να λειτουργήσουν οι εργαζόμενοι που ζούν με τό φόβο του καρφώματος και της εκ των εθελοντών παρακολούθησης και φακελλωματος", μας δηλωνε χθες εμπειρότατο στέλεχος του Δήμου που βρίσκετε στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης και δεν σκιάζετε απο το περίεργο και πρωτοφανές για τα δεδομένα πέπλο που εχει απλωθεί στα Δημοτικά γραφεια. 

Υπάρχει έλλειψη προσωπικού, μας δηλώνει οι αρμόδιος υπάλληλος, πολλά τμήματα υπολειτουργούν και τα πεντάμηνα δεν είναι λύση δεν υπάρχει οργάνωση το βασικότερο.

Είμαστε απαγοητευμένοι απο την αδράνεια του αρμόδιου Αντιδημάρχου ο οποίος αν μη τι άλλο δεν κάνει έντονη την παρουσία του σε βασικά θέματα που απασχολούν την λειτουργικότητα του Δήμου αλλα πχ λόγω φιλίας με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας έστειλε στα σκουπίδια ακόμα και την προϊσταμένη προσωπικού, αφήνοντας το τμήμα στον Δήμο ακέφαλο και ορφανοτροφείο. 

Τι να πούμε, συνέχισε ο αηδιασμένος έμπειρος υπάλληλος, αν συνεχίσουν έτσι με την ασχετοσύνη και την κακεντρεχια που διακρίνει τους νέους διοικούντες θα τα διαλύσουν όλα πριν εκπνεύσει η διετία και όχι η τετραετία. 

Έχουν καταλάβει οτι είμαστε υπάλληλοι του Δήμου, υπηρετούμε τον Δημότη και όχι προσωπικοί τους λακέδες και υποτακτικοί ;

Έχουν αντιληφθεί οτι δεν ανήκουμε στην επιχείρηση τους αλλα είμαστε υπάλληλοι του Δημοσίου;

Μπορούν τα κόμπλεξ εξουσίας που έχουν και την ακατάσχετη αρχομανία που εκφράζουν να την περιορίσουν λίγο γιά νά μπορέσουν να λειτουργείσουν οι υπηρεσίες ;

Μπορούν οι ανίδεοι συμβουλοι του Δημάρχου να μην απαιτούν και να μην διατάζουν αλλα να είναι πιο συνεργάσιμοι γιατί στο κάτω κάτω δεν έχουν και την αρμοδιότητα να μας δίνουν εντολές και να τις εκτελούμε;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος