ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Που τα βρήκες ρε Κόκκορη τα κινητά τηλέφωνα των δημοτών και έστελνες μαζικά SMS;

Δεδομένης της καταγγελίας δημοτικού υπαλλήλου του δήμου Γλυφάδας, για εθελόντριες και εθελοντές οι οποίοι χειρίζονται παράνομα μέσω των κομπιούτερς του δήμου Γλυφάδας προσωπικά δεδομένα των συμπολιτών μας, ανακύπτει και ένα δεύτερο ζήτημα.

Που βρήκε o Κ.Κόκκορης τα κινητά τηλέφωνα των δημοτών και έστελνε μαζικά χιλιάδες SMS την προεκλογική περίοδο 

Είναι κοινό μυστικό στη Γλυφάδα ότι την προεκλογική περίοδο ο τέως δήμαρχος Κ.Κόκορης έχοντας αποσπάσει το σύνολο των τηλεφωνικών αριθμών των δημοτών, απέστελνε μαζικά μηνύματα SMS στήριξης της παράταξης του, του ιδίου, όπως και δημοτικών του συμβούλων.

Στη χώρα μας συμβαίνουν πολλά και διάφορα, υπάρχει ενδεχόμενο να μην καταστρέφουν τους εκλογικούς καταλόγους εντός τριμήνου έπειτα των εκλογών, οπότε παίρνουν τα στοιχεία - τηλέφωνα - (προσωπικά δεδομένα) των δημοτών και από τους εκλογικούς καταλόγους, και ένα τρίτο ενδεχόμενο είναι να δίνονται τα προσωπικά δεδομένα από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Ότι και να ισχύει από τα αναφερόμενα, όλες οι ενέργειες είναι καταχρηστικές και παράνομες, δεδομένου ότι κανείς δεν δικαιούται προσβαση στα προσωπικά δεδομένα του συνόλου.

Έχοντας τα πειστήρια - μηνύματα - τονίζω ότι πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ .Ρακιτζήκαθώς επίσης του πρόεδρου της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων κ.Πέτρου Χριστόφορου, ώστε να διερευνυνθεί πως απέσπασαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας από τα αρχεία του δήμου, είτε τους εκλογικούς καταλόγους, είτε οτιδήποτε άλλο ακολούθησαν.

Το συγκεκριμένο ζήτημα θεωρείται μείζον, δεδομένου ότι ένας δήμαρχος που έτυχε της κατακραυγής των δημοτών Γλυφάδας, με τέτοιου τύπου μεθοδεύσεις κατάφερε να πλασαριστεί στην αντιπολίτευση του δήμου.


Πρέπει να επέμβει άμεσα ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. κ .Ρακιτζής, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων κ.Πέτρος Χριστόφορος, δεδομένου ότι όπως καταγγέλει υπάλληλος του δήμου Γλυφάδας, εθελοντές και εθελόντριες σήμερα χειρίζονται παράνομα μέσω των κομπιούτερς του δήμου Γλυφάδας προσωπικά δεδομένα των συμπολιτών μας, και τίθεται ζήτημα νομιμοποίησης του δημάρχου και της δημοτικής αρχής, δεδομένου ότι πλήν των αρμοδιών υπαλλήλων του δήμου, οι οποίοι αποκτούν πρόσβαση με τα προσωπικά δεδομένα των δημοτών αποκλειστικά αν τους ζητηθεί κάποιο έγγραφο από κάτοικο, κανείς άλλος δεν δικαιούται πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων.

Ειδικά οι καθ' ύλην αρμόδιοι, όπως και οι κυβερνώντες, πρέπει να αποφασίσετε αν η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας που επικαλείστε, παραμένοντας στην Ευρωπαϊκή ένωση, πληρεί εχέγγυα, και ειδικά εναρμονισμού με τις υπόλοιπες χώρες. Δεν μπορεί κάποιοι κομματικοί να μπαίνουν στους δήμους και να θεωρούν προσωπικό τσιφλίκι των κομμάτων το δήμο. Ειδικά στις περιπτώσεις παραβίασης των προσωπικών δεδομένων των κατοίκων - πολιτών - καθίσταται σαφής η πολιτική καπηλεία - όπως και η κατάχρηση του δικαιώματος που απέκτησαν ορισμένοι.

Η notiapress δημοσιοποίησε την πικρία και τις καταγγελίες δημοτικού υπαλλήλου κατά της διοίκησης Γ.Παπανικολάου τις οποίες παραθέτουμε:


"Οταν έρχονται άσχετα αναρμόδια άτομα που έχουν χρισθεί Δημαρχιακοί σύμβουλοι και μας δίνουν εντολές με ύφος και στυλάκι και όταν κάποιοι παρατρεχάμενοι τέως ψευτονεολαίοι με την ιδιότητα του η της εθελόντριας χειρίζονται 
παράνομα μέσω τών κομπιουτερς προσωπικά δεδομένα των δημοτών μας, πως να λειτουργήσουν οι εργαζόμενοι που ζούν με τό φόβο του καρφώματος και της εκ των εθελοντών παρακολούθησης και φακελλωματος", μας δηλωνε χθες εμπειρότατο στέλεχος του Δήμου που βρίσκετε στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης και δεν σκιάζετε απο το περίεργο και πρωτοφανές για τα δεδομένα πέπλο που εχει απλωθεί στα Δημοτικά γραφεια. 

Υπάρχει έλλειψη προσωπικού, μας δηλώνει οι αρμόδιος υπάλληλος, πολλά τμήματα υπολειτουργούν και τα πεντάμηνα δεν είναι λύση δεν υπάρχει οργάνωση το βασικότερο.

Είμαστε απαγοητευμένοι απο την αδράνεια του αρμόδιου Αντιδημάρχου ο οποίος αν μη τι άλλο δεν κάνει έντονη την παρουσία του σε βασικά θέματα που απασχολούν την λειτουργικότητα του Δήμου αλλα πχ λόγω φιλίας με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας έστειλε στα σκουπίδια ακόμα και την προϊσταμένη προσωπικού, αφήνοντας το τμήμα στον Δήμο ακέφαλο και ορφανοτροφείο. 

Τι να πούμε, συνέχισε ο αηδιασμένος έμπειρος υπάλληλος
ανσυνεχίσουν έτσι με την ασχετοσύνη και την κακεντρεχια που διακρίνει τους νέους διοικούντες θα τα διαλύσουν όλα πριν εκπνεύσει η διετία και όχι η τετραετία. 

Έχουν καταλάβει οτι είμαστε υπάλληλοι του Δήμου, υπηρετούμε τον Δημότη και όχι προσωπικοί τους λακέδες και υποτακτικοί ;

Έχουν αντιληφθεί οτι δεν ανήκουμε στην επιχείρηση τους αλλα είμαστε υπάλληλοι του Δημοσίου;

Μπορούν τα κόμπλεξ εξουσίας που έχουν και την ακατάσχετη αρχομανία που εκφράζουν να την περιορίσουν λίγο γιά νά μπορέσουν να λειτουργείσουν οι υπηρεσίες ;

Μπορούν οι ανίδεοι συμβουλοι του Δημάρχου να μην απαιτούν και να μην διατάζουν αλλα να είναι πιο συνεργάσιμοι γιατί στο κάτω κάτω δεν έχουν και την αρμοδιότητα να μας δίνουν εντολές και να τις εκτελούμε;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Που τα βρήκες ρε Κόκκορη τα κινητά τηλέφωνα των δημοτών και έστελνες μαζικά SMS; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">