ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γ.Σ.Γλυφάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Ο Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΣΤΙΒΟΣ
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ Σ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΝ 24/1/2016

Στο ξενοδοχείο CONGO PALACE , την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, o Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ έκοψε με μεγάλη επιτυχία την παραδοσιακή βασιλόπιτα, με την ευλογία του Αιδεσιμότατου , πατέρα Γεωργίου- Φειδόπουλου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν , οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν
και συμμετείχαν , στα Πανελλήνια πρωταθλήματα το έτος 2015.

Εμείς ευχόμαστε στον κορυφαίο γυμναστικό σύλλογο στίβου της πόλης, κάθε επιτυχία το 2016, που όπως όλα δείχνουν θα είναι δεδομένη. 


Τονίζουμε ότι θα απέχουμε από κάθε τοπική εκδήλωση μέχρι την αναγνώριση και την αρωγή από τον δήμο Γλυφάδας για την επαναλειτουργία του τοπικού σταθμού ''Γλυφάδα fm 1977 - 2004'', ο οποίος δέχτηκε σειρά διώξεων και κατασχέσεων. 

Επιθυμία μας είναι να σταματήσει η διαχρονική υποβάθμιση του τόπου μας, και η πόλωση που δημιουργείται από στελέχη κομμάτων στο δήμο, τα οποία υποχρεούνται αντί των δημοσίων σχέσεων και προβολής να προασπίζουν τα οφέλη όλων των κατοίκων και της πόλης μας. ( Η υποσχόμενη αναλογικότητα και συνεργασία με όλες τις παρατάξεις, για την εκπροσώπηση του συνόλου, την οποία υποσχέθηκαν οι τωρινοί διοικούντες, έχει υπόσταση από τη πλευρά όλων των εμπλεκομένων; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γ.Σ.Γλυφάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">