ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Α. Τσίπρας: Λέμε στους αγρότες ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές και αρνούνται το διάλογο

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε από το βήμα της βουλής στην «πρωτοφανή», όπως την χαρακτήρισε, άρνηση των αγροτών να μην συναντηθούν μαζί του. 

«Οι αγρότες πάντα είχαν αίτημα να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό. Τώρα τους λέμε ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές και κάποιοι εξ΄ αυτών αρνούνται το διάλογο με τον πρωθυπουργό» τόνισε ο κ. Τσίπρας, που επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της να συζητήσει με τους αγρότες.

«Αν δεν υπάρξει διάλογος, οι διεκδικήσεις τους δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, δεν είμαστε σε αντιπαράθεση με τους αγρότες, είμαστε σε αντιπαράθεση με τα προβλήματα των αγροτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Όσων αφορά το ασφαλιστικό: «Και στο μέλλον θα χρειάζονται τεράστια ποσά από τον προϋπολογισμό, που δεν είναι δυνατό να βρεθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, που έστρεψε τα «πυρά» του κατά της αντιπολίτευσης. «Θα στηρίξετε τη συμφωνία που πετύχαμε με τους εργοδοτικούς φορείς ή θα συνταχθείτε με τη θέση του ΔΝΤ, που οδηγεί σε νέες περικοπές συντάξεων;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας, που απέρριψε τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης ότι για την επιδείνωση έχει ευθύνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η μη βιωσιμότητα του Ασφαλιστικού οφείλεται, όπως τόνισε, στη«λεηλασία επί 40 χρόνια των Ταμείων από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», στην δημογραφική κατάσταση της χώρας, και στις «πολιτικές επιλογές στα χρόνια της κρίσης που οδήγησαν στην μείωση του ΑΕΠ κατά 25% και στην εκτόξευση του ποσοστού της ανεργίας από το 7% στο 25%».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Α. Τσίπρας: Λέμε στους αγρότες ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές και αρνούνται το διάλογο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">