ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δελτίο τύπου ''Δυνατής Γλυφάδας''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2016

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις φίλες και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής μας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016.

Η μαζική παρουσία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αταλάντευτα τη δράση μας ως παράταξη, για το καλό της πόλης μας, και των συμπολιτών μας.

Ευχές σε όλους για καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή!




Υποσημείωση του Γλυφάδα Web: Ευχαριστούμε θερμά για το καλό της πόλης μας, και των συμπολιτών μας

Στο παρασκήνιο υφίστανται πολλά που δεν γνωρίζουν οι συμπολίτες μας. Γνωρίζουν όμως, ότι το καλό ήταν περιορισμένου χαρακτήρα, όπως επίσης, γνωρίζουν, ότι ενώ επί ημερών σας υφίστατο παρανομία σε σύννομες αιτήσεις, ακόμα και από την αντιπολίτευση σταθήκατε εμπόδιο στην τωρινή διοίκηση, για την ισχύ των αυτονόητων για το καλό της πόλης και όλων των συμπολιτών μας, όταν τέθηκε ζήτημα τοπικού δημοτικού μέσου.

Θα κάνετε μια τοποθέτηση για τους εκβιαστές στο δήμο Γλυφάδας, και πόσα κοστίζουν στους συμπολίτες μας; Αντιλαμβάνομαι ότι η θέση σας είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, όσων αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Θα φροντίσετε ως αντιπολίτευση για την αποκατάσταση της αλήθειας; 

* Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν: Κάναμε σύννομες και διαφανείς αιτήσεις ώστε να περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, να λάβουν γνώση άπαντες, να τοποθετηθούν, να συζητηθεί το θέμα, και να καταλήξουμε σε μια δομή για όλους τους δημότες. Στον αντίποδα κάποιοι ''άλλοι'' ουδέποτε κινήθηκαν με διαφάνεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δελτίο τύπου ''Δυνατής Γλυφάδας'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">