ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διορθώνουνε την πόλη μας ( Η κλοπή πνευματικής Ιδιοκτησίας )

Στην Γλυφάδα η κλοπή πνευματικής Ιδιοκτησίας λαμβάνει τον χαρακτήρα καινοτομίας από τη πλευρά των εκλεγμένων.

Αν οι συμπολίτες μας αδυνατούν να κρίνουν επαρκώς όσους κακοδιαχειρίζονται το δήμο, και ενίοτε υιοθετούν τις εξαγγελίες μας προ δεκαετιών, δεν θα το πράξουμε και εμείς.

Τουλάχιστον εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο εκτός από μονομερείς κλοπές πνευματικής Ιδιοκτησίας από τη πλευρά όσων παραλαύνουν από το δήμο Γλυφάδας. Αυτές οι ενέργειες από τον μέσο κάτοικο της χώρας μας χαρακτηρίζονται συγκεκριμένα, όπως και όσοι/ες αμοιβόμενοι συμπράττουν υπέρ. 

Δεν μπορεί να βάφεται γαλάζια, είτε να οικειοποιούνται ορισμένοι την κλοπή πνευματικής Ιδιοκτησίας, γιατί υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, και ανήκει πλεον στο σύνολο, δεδομένου ότι γίνεται με τα χρήματα του συνόλου.

Τέλος, για πολλοστή φορά υιοθετείται από πλευράς δήμου ο εμπαιγμός και η εξαπάτηση των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι ισχύει το αντίστοιχο στο δήμο, και όπως είδαν οι συμπολίτες μας ο δήμος και οι αρμόδιοι δεν απάντησαν σε αίτημα του δημότη.

Λόγω τεχνικού κωλύματος δεν σας έχω φέρει ακόμα το πτώμα.

Γλυφάδα FM 1977 - 2004 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Κάντε το κόπο να ρωτήσετε τέως δήμαρχο συνεργαζόμενο τι περιείχε cd rom που παραδόθηκε στον δήμο Γλυφάδας επί δημαρχίας του, και αν η ψηφιοποίηση είχε κατατεθεί στο δήμο Γλυφάδας. ( Αυτούσια υιοθετούνται δικές μας ιδέες για την ψηφιοποίηση υπηρεσιών του δήμου, τις οποίες είχαμε περάσει ραδιοφωνικά στους συμπολίτες μας. ) 

* Εσείς θυμάστε - γνωρίζετε κάποιον άλλο συμπολίτη μας ο οποίος προ δεκαετιών να είχε θέσει ζητήματα ψηφιοποίησης υπηρεσιών του δήμου Γλυφάδας; ( Ειδικά, πριν υπάρξουν κινητά τηλέφωνα, γνωρίζετε κάποιον Γλυφαδιώτη και τις προτάσεις του ψηφιοποίησης υπηρεσιών του δήμου ;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διορθώνουνε την πόλη μας ( Η κλοπή πνευματικής Ιδιοκτησίας ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">