ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aποσπασμένη υπάλληλος της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στον Νίκο Δένδια, βρίσκεται εργαζόμενη στον δήμο Γλυφάδας

Αποσπασμένη υπάλληλος της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στον Νίκο Δένδια, βρίσκεται εργαζόμενη στον δήμο Γλυφάδας

Σύμφωνα με τον κ.Γιαννακόπουλο η κ. Ράλλη Αθανασία, ως αποσπασμένη εργαζόταν στο γραφείο του τέως υπουργού Νίκου Δένδια, από την 01/07/2014, ενώ πριν τις εκλογές ήταν εργαζόμενη του κ.Παπανικολάου στο εκλογικό του γραφείο, και μετά την απόσπαση στο γραφείο του τέως υπουργού βρίσκεται εργαζόμενη στον δήμο Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα: Την προεκλογική περίοδο η κ. Ράλλη ήταν εργαζόμενη του κ. Παπανικολάου στα προεκλογικά του γραφεία, καθ' όλη την διάρκεια των δημοτικών εκλογών. Αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές,  η εργαζόμενη του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. αποσπάστει στο γραφείο του κ.Δένδια, όμως, έπειτα της ανάληψης καθηκόντων του Γ. Παπανικολάου στο δήμο Γλυφάδας, η κ. Ράλλη εργάζεται στον δήμο Γλυφάδας.

Κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών του έτους 2014, εργάζονταν στο Εκλογικό Κέντρο-Γραφείο του (ΟΝΝΕΔΙΤΗ και μετέπειτα ευρωβουλευτή) νυν δημάρχου Γλυφάδας, κ. Γιώργου Παπανικολάου, και από 01 Σεπτεμβρίου 2014 είναι η επίσημη Γραμματέας του στο Δήμο Γλυφάδας

Επειδή όμως με την κ. Ράλλη δημιουργήθηκε σχετικό θέμα, ο κ. Δήμαρχος φρόντισε να την (κρύψει από το κοινό) σε ένα μικρό γραφείο του ιδίου – 4ου ορόφου, όπου από εκεί ασκεί το έργο για το οποίο την τοποθέτησε στο προσωπικό του Γραφείο.

Με αίτηση του ο κ.Γιαννακόπουλος ζητεί να του γνωστοποιηθούν τα μηνιαία αντίγραφα των αντίστοιχων βεβαιώσεων του κ. Δένδια Νικολάου, βουλευτή Ν. Κέρκυρας, από τα οποία να προκύπτει ότι η κ. Ράλλη Αθανασία υπάλληλος της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. από την 01-07-2014 εργάζεται στο γραφείο του μέχρι σήμερα!

Αν πράγματι εργάζεται ως αποσπασμένη στο γραφείο του τέως υπουργού από 01/07/2014, μέχρι σήμερα, πως βρίσκεται παράλληλα στον δήμο Γλυφάδας; Σε ποιo καθεστώς; Η αποσπασμένη υπάλληλος της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε αμείβεται από την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., από το γραφείο του τέως υπουργού, και παράλληλα και από τον δήμο Γλυφάδας; Η πρόκειται για την ''απόσπαση'' της ''απoσπάσεως''; Έχουμε περίπτωση διπλοθεσίτισσας επίσημα και με τη βούλα, η απλά ένα προνομιακό καθεστώς ανακύκλωσης εργασίας για τους ''δικούς'' μας, όταν η ανεργία των υπολοίπων Ελλήνων - Ελληνίδων χτυπάει κόκκινο;

Το καθεστώς εργασίας, στον δήμο Γλυφάδας, πρέπει να αποσαφηνιστεί πλήρως, δεδομένων των δηλώσεων του τωρινού δημάρχου για πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία, όπως και του πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος υποσχέθηκε αλλαγή σελίδας στον παλαιοκομματισμό. 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.  Α.Ε.

1) Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο, κ. ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΙΟΥ Νικόλαο.  (Αρ. Πρωτ.324/15-01-2016)
2) Διευθύντρια, κ. Μανουσάκη Αθηνά.
3) Κο Κουρή Σπύρο, (υπεύθυνο ως προς τις αποσπάσεις του προσωπικού).

Προς γνώση και για τα νόμιμα.

1) Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Αλέξη Τσίπρα. (primeminister@primeminister.gr).
2) Υφυπουργό Δικαιοσύνης κατά της διαφθοράς, κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. (yydded@justicw.gov.gr grammateia@justice.gov.gr). 
3) Υπουργό Εσωτερικών. (ypourgos@ypes.gr).
4) Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.  (seedd@seedd.gr)
5) Μ.Μ.Ε. έντυπα και ηλεκτρονικά.

Α Ι Τ Η Σ Η

Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, 165-61.

ΘΕΜΑ: ΡΑΛΛΗ Αθανασία (Α.Μ. 76503).Σε συνέχεια της από 09-12-2015 ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ…, με αντίστοιχους αριθ. πρωτ. 9208/10-12-2015 και 19506/10-12-2015 και σε συνέχεια της με Αρ./ΗΜ.:ΔΑΝΠ/76/07.01.2016 απαντήσεώς σας προς εμένα, επανέρχομαι ως προς το ίδιο θέμα.

Α. Κατόπιν των παραπάνω, αιτούμαι να μου χορηγήσετε τα μηνιαία αντίγραφα των αντίστοιχων βεβαιώσεων του κ. ΔΕΝΔΙΑ Νικολάου, βουλευτή Ν. Κέρκυρας, από τα οποία να προκύπτει ότι η κ. ΡΑΛΛΗ Αθανασία (Α.Μ. 76503), υπάλληλος της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., από 01-07-2014 εργάζεται στο γραφείο του (ως αποσπασμένη στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – σύμφωνα με το Αρ./ΗΜ.:ΔΑΝΠ/76/07.01.2016 έγγραφό σας), έως και σήμερα. Καθώς και που εργάζονταν προ της 01ης-07-2014.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
και
Να λάβω αντίγραφό της για κάθε νόμιμη χρήση.

Γλυφάδα Αττικής, 14-01-2015.
                                                                   
                                       Με εκτίμηση

Αναστάσιος Ι. Γιαννακόπουλος. 

Δείτε το σχετικό έγγραφο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aποσπασμένη υπάλληλος της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στον Νίκο Δένδια, βρίσκεται εργαζόμενη στον δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">