ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφαδιώτες κατεβείτε στους δρόμους να διώξουμε τους κλέφτες του δημοτικού χρήματος

Γλυφαδιώτες κατεβείτε στους δρόμους να διώξουμε τους κλέφτες του δημοτικού χρήματος, αναφέρει ο κ. Γιαννακόπουλος, και προσωπικά συμφωνούμε και επαυξάνουμε, δεδομένου ό, τι δεν θα ταΐζουμε κάθε λογής κολλητούς ώστε να παρανομούν εις βάρος μας.

1) Δήμαρχε των κολλητών, για τους ''δικούς'' μας έχουμε χρήματα; 
2) Φτάνουν τα χρήματα των συμπολιτών μας ώστε να ταΐζονται οι κολλητοί;
3) Για όσα υπήρχαν στο τόπο μας και ήταν ο ενδογενής ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΣΤΙΣΜΟΣ στερούμαστε χρημάτων;
4) Όσοι μπήκατε στο δήμο αποκλειστικά με ψέματα, αποτελείτε τους κατοίκους Γλυφάδας για την ορθή αυτοδιοίκηση του δήμου με τα χρήματα του συνόλου, η είστε εγκάθετοι πέντε οικογενειών διαπλοκής; ( Δεν τα έχετε απαντήσει, όμως οι ενέργειες σας παρέχουν απαντήσεις, δεδομένου ό, τι έχουμε σύννομες αιτήσεις χωρίς ορθές ενέργειες από τη πλευρά σας. Γιατί;)

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος. 10-02-2016

Δήμαρχε, Γ. Παπανικολάου, παραιτήσου εδώ και τώρα, είσαι ακατάλληλος για δήμαρχος. Δεν σε σώζει ούτε ο έκδοτης της πορνοφυλάδας που σε στηρίζει, με οποίο τίμημα που μπορεί να επιβαρύνονται οι δημότες.

Αριστερά στην είσοδο του δημαρχείου γλυφάδας ο Νίκος Τσιώλης προληφθείς στο golf γλυφάδας από τον Γιώργο Παπανικολάου, αρχικά ως οδηγός του golf, - χωρίς να έχει κανένα αυτοκίνητο !!! 

Με 18.500€ το χρόνο ο κολλητός του δημάρχου Τσιώλης, και μετά
προσληφθέντας ως υπάλληλος γενικών καθηκόντων, με άγνωστο ποσό σ΄έμενα επειδή η διοίκηση του golf (Κουρουπάκης & Γερογιαννάκη αρνούνται να μου χορηγήσουν σχετικά στοιχεία επί της από 03-11-2015 αιτήσεως μου, με εντολή του δήμαρχου). 

Πλην όμως, ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου, παράνομα επί 24 ωρού βάσεως τον Ν. Τσιώλη τον απασχολεί ως προσωπικό του οδηγό, ακόμη και Κυριακές & αργίες.

Γλυφαδιώτες, κατεβείτε στους δρόμους να διώξουμε τους κλέφτες του δημοτικού χρήματος

Ο έκδοτης της παράνομης πορνοφυλλάδας τσούχτρα είναι το δεξί δεκανίκι του δήμαρχου γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, με οποίο τίμημα, αρκεί να διαβάλλει με ανήθικα μέσα έμενα, με σκοπό να με αποπροσανατολίσει από τις οικονομικές εγκληματικές πράξεις συγκεκριμένων αιρετών με προέχοντα τον δήμαρχο.

Στο επόμενο κείμενο μου θα γράψω αρκετά ''καλά'' για τον ''έντιμο'' συκοφάντη, φοροφυγά, κατασκευαστή ανήθικων σεναρίων, υβριστή κ.λπ.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που ''έθαβε'' τον Κώστα Κόκκορη, και μετά όταν τα ''τσάκωσε'' τον ανέβαζε - βλ. σχετικά δημοσιεύματα του, και για το παράνομο νεκροταφείο, το οποίου δεν υπάρχει πλέον μετά από 3,5 ετών επίπονες ενέργειες μου.

κα Χρύσα, γραμματέα του δήμαρχου υπάκουη και σε κατ΄εξακολούθηση παρανομία σε βάρος μου.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου. (κα Χρυσά είσαι υποχρεωμένη) & να μου χορηγηθεί αντίγραφο της, για κάθε νόμιμη χρήση.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφαδιώτες κατεβείτε στους δρόμους να διώξουμε τους κλέφτες του δημοτικού χρήματος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">