ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δηλητηρίασαν με ποντικοφάρμακο τα κουνέλια

Τα τρία κουνελάκια που κάποιος εγκατέλειψε και φρόντιζαν ένοικοι στην αυλή της πολυκατοικίας τους στην Γλυφάδα σκότωσε κάτοικος ρίχνοντας ποντικοφάρμακο. 

Σύμφωνα με την Χριστίνα Ράλλη που έφερε στην δημοσιότητα το έγκλημα από το δηλητήριο στις 28 Ιανουαρίου βρέθηκαν νεκρά τα τρία κουνελάκια και ένα πουλάκι, αν και ήταν σε γνώση όλων όσων έμεναν εκεί όταν τα κουνελάκια που τα βρήκαν εκεί την περασμένη Άνοιξη τα φρόντιζαν δίνοντας τους τροφή και νερό.

Εντούτοις εκείνος που θέλησε να κάνει τον εξολοθρευτή των τρωκτικών – μη αντιλαμβανόμενος ότι είναι φυσιολογικό σε ένα υπαίθριο χώρο να υπάρχουν και ποντίκια και η παρουσία μιας γάτας θα βοηθούσε στην επίλυση του «προβλήματος» με φυσιολογικό τρόπο – δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη των κουνελιών και δηλητηρίασε και αυτά…

Εκείνοι που φρόντιζαν τα κουνέλια άφησαν λίγα λουλούδια εκεί που τα βρήκαν νεκρά.

KouneliaDilitiriasmenoGlyfada (1)

Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους και αποδεικνύουν ότι παντού, γύρω μας, δίπλα μας και όχι μόνο σε απομακρυσμένα χωριά γίνονται εγκλήματα εις βάρος των ζώων. Θα τα δούμε αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι δεν είμαστε το μόνο είδος με δικαιώματα σ’ αυτό τον πλανήτη.

KouneliaDilitiriasmenoGlyfada (3)

Το σημείωμα που ένας από τους ενοίκους άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας δίπλα από το κουτί με το δηλητήριο.

Εμείς τονίζουμε ό,τι συστηματικά οι νεοαστοί στην Γλυφάδα, και ειδικότερα στην Τερψιθέα, συστηματικά δολοφονούν τα οικιακά ζώα, και στον αντίποδα ο δήμος με τα χρήματα του συνόλου πληρώνει εκατοντάδες χιλ. ευρώ σε Ιδιώτη εκτός Αττικής για την ''μέριμνα'', ''φροντίδα'', και ''περισυλλογή'' των αδέσποτων και εγκαταλελειμμένων ζώων.

Έχουμε γίνει μάρτυρες σειράς περιστατικών ρίψης ποντικοφάρμακου και φόλας στις αυλές πολυκατοικιών με στόχο τη δολοφονία των οικιακών ζώων.

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δηλητηρίασαν με ποντικοφάρμακο τα κουνέλια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">