ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εξαρθρώθηκε συμμορία η οποία διέπραττε ληστείες στα Νότια προάστια

Εξαρθρώθηκε  συμμορία η οποία διέπραττε ληστείες σε μίνι μάρκετ και πιτσαρίες στα Νότια Προάστια.


Μετά από αναζητήσεις  της Άμεσης Δράσης των δραστών απόπειρας ληστείας σε στον Άλιμο, εντοπίσθηκαν στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο τέσσερα άτομα, ένας 45χρονος ημεδαπός και τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, δύο άνδρες ηλικίας 36 και 37 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 33 ετών, τα οποία ακινητοποιήθηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.
Από την έρευνα, του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ήταν οι δράστες της προαναφερόμενης απόπειρας ληστείας.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο  μαχαίρια, μία  συσκευή tazer, ένα σπρέι πιπεριού, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, χρυσαφικά, κουκούλες, γάντια και το χρηματικό ποσό των 2.070 ευρώ.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ιδιοκτητών και υπαλλήλων καταστημάτων Μίνι Μάρκετ, ψιλικών και πιτσαρίας στα Νότια Προάστια.

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... 
( Στα sosial media και τα blogs συνήθως δεν ακολουθούμε κανόνες, ως φορείς ενημέρωσης και πολιτισμού με επιδότηση και μέριμνα από την πολιτεία αλλάζουν οι όροι και μπορούμε να είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με την αναλογικότητα )

ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εξαρθρώθηκε συμμορία η οποία διέπραττε ληστείες στα Νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">