ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Μαριέττα Χρουσαλά για βόλτα με την 4χρονη Μάργκω στη Γλυφάδα

Η πρώην «Σταρ Ελλάς» και πρώην παρουσιάστρια, πήρε από το χέρι το 4χρονο κοριτσάκι της, και βρέθηκαν στη Γλυφάδα για βόλτα και ψώνια.

Μαμά και κόρη, πέρασαν χαλαρές στιγμές στα νότια προάστια, με την Μαριέττα Χρουσαλά να λάμπει από ευτυχία, και την μικρή Μάργκω να κλέβει την παράσταση με το ντύσιμο της στις αποχρώσεις του ροζ.

Η οικογένεια Λέο Πατίτσα και Μαριέττας Χρουσαλά ετοιμάζουν το νέο παλάτι τους στην περιοχή του Ελληνικού όπου θα διαμείνουν τα επόμενα χρόνια.

Εντωμεταξύ δεν γνωρίζουμε αν η προσέγγιση από τον όμιλο Βαρδινογιάννη και το star γίνεται με στόχο μια μελλοντική συνεργασία του καναλιού με την Μαριέττα.




Σαφώς ως κάτοικος του Ελληνικού, η Μαριέττα θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο πρώην αεροδρόμιο, και δεδομένου ότι οι εφοπλιστές έχουν μια ευμάρεια στα οικονομικά τους πρέπει να δημιουργηθεί μια κοινή ανθρωπιστικού χαρακτήρα προσπάθεια από όλους με στόχο τον ανθρωπισμό και την βοήθεια σε όσους την χρειάζονται.

Εμείς δεν γνωρίζουμε τι πρέπει να διαμορφώσουν οι εφοπλιστές, δεδομένου ότι αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν τι ίσχυσε με εμάς που πρωτοστατήσαμε ως ιδιώτες στα ερτζιανά, ώστε να υπάρξει μετεξέλιξη ιδιωτικού χαρακτήρα στο τόπο μας, και όσα ισχύουν με σειρά ΜΜΕ στην κατοχή ελαχίστων, και σαφώς με εμάς ''απ' έξω'', ίσως δεν γίνει κάτι ουσιαστικό. 

Όμως ας προσπαθήσουν στους κύκλους τους να θέσουν ότι υπάρχει και μια διαφορετική πραγματικότητα στην περιοχή μας, και δεν αποτελεί ένα ζήτημα λίγων μηνών.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Μαριέττα Χρουσαλά για βόλτα με την 4χρονη Μάργκω στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">