ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο κατήφορος της Γλυφάδας και στον αθλητισμό !

Διαβάστε παρακάτω την σοβαρή καταγγελία της Κηφισιάς 2010 για γεγονότα που συνέβησαν όπως ισχυρίζονται στον προχθεσινό αγώνα με την αθλητική ένωση Γλυφάδας (Ποσειδώνας) στο γήπεδο της Γλυφάδας.

Θα  δώσουν εξηγήσεις από τον κ. Τότη Φυλακούρη όσο και από τον κ. Σγουρό;

Αξιότιμοι κύριοι

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 ο σύλλογός μας2 Κηφισιά 2010, για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας Αθηνών στον 2ο όμιλο, αντιμετώπισε την αθλητική ένωση Γλυφάδας (Ποσειδώνας) στο γήπεδο της Γλυφάδας και ώρα 3.30 μμ. για ένα καθοριστικό παιχνίδι για την άνοδο μιας από τις δύο ομάδες στην Β΄κατηγορία.

Καταγγέλουμε το εξής πρωτάκουστο γεγονός.

Ο σύλλογός μας κέρδιζε μέχρι το 90ό λεπτό 0-1 την γηπεδούχο Γλυφάδα μέσα σε τρομακτικό κλίμα που δεν αρμόζει σε 17χρονα και 20χρονα παιδιά. Καλέσαμε την αστυνομία, η οποία εμφανίστηκε στο γήπεδο με ένα άτομο και μάλιστα με πολιτική ενδυμασία.

Μας ανέφερε οτι οι υπόλοιποι αστυνομικοί ασχολούνται με τους πρόσφυγες. Μέχρι το 70ό λεπτό ο διαιτητής και οι επόπτες λειτουργούσαν άψογα (Διαιτητής Μ. Λαμπιότης και επόπτες Τσαγκάρης και Κοκαρίδας). Στο σημείο αυτό που θα περιγράψουμε πιο κάτω, οι διαιτητές "έβαζαν" συνεχώς στην περιοχή μας την αντίπαλη ομάδα με ανύπαρκτα φάουλ.

Στο ημίχρονο δε του αγώνα, η μεγάλη δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου Τότης Φυλακούρης, ο οποίος είχε το γενικό πρόσταγμα, μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών φωνάζοντάς τους και απειλώντας τους, ενώ ο γυιός του που ήταν προπονητής και τιμωρημένος να μην εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πίσω από το πάγκο απειλούσε Θεούς και δαίμονες.

Τα ανωτέρω δεν είναι πρωτοφανή γεγονότα για τα Ελληνικά δεδομένα και για όσους έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Στο σημείο αυτό κάνουμε μια σοβαρή καταγγελία.

Στο 88ο λεπτό εισέβαλαν μπράβοι της αντιπάλου ομάδας στον πάγκο και στον χώρο της ομάδας μας, πράγμα που αναφέρεται και στο φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής. Ο διαιτητής με εντολή του παρατηρητή διέκοψε τον αγώνα και πήγε να φύγει μαζί με τους επόπτες από τον αγωνιστικό χώρο. Κάτω από πιέσεις της γηπεδούχου, ο διαιτητής πείστηκε να συνεχίσει τον αγώνα και τελικά ισοφαρίστηκε η ομάδα μας (Κηφισιά 2010) για να γλυτώσουμε και να φύγουμε σώοι από το γήπεδο.

Στο σημείο αυτό κάνουμε την σοβαρή μας καταγγελία.

Στον αγώνα παρευρίσκετο και ο τέως γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ο στυλοβάτης υποτίθεται των μεγάλων αθλητικών επιτυχιών της dream team της άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος όπως μάθαμε αργότερα είχε τον γυιό του αγωνιζόμενο στην ομάδα της Γλυφάδας με το νούμερο 10. Σας επισημαίνουμε οτι ο κ. Σγουρός δεν μερίμνησε να προστατευθούν τα νεαρά παιδιά της ομάδας (Κηφισιά 2010) για τα έκτροπα που γίνοντας μπροστά στα μάτια του.

Τόσο στον κ. Σγουρό όσο και στον κ. Φυλακούρη ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους τους και καλή πρόοδο στα παιδιά τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο κατήφορος της Γλυφάδας και στον αθλητισμό ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">